Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για την εικόνα του συγκροτήματος “Παπαστράτου” του Π.Θ.
Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για την εικόνα του συγκροτήματος “Παπαστράτου” του Π.Θ.

Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για την εικόνα του συγκροτήματος “Παπαστράτου” του Π.Θ.

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Βόλου, για το θέμα που προέκυψε πριν από περίπου 15 ημέρες, σχετικά με την κατάσταση που βρίσκονταν οι χώροι του παραλιακού συγκροτήματος Παπαστράτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Δόθηκε παραγγελία στον επικεφαλής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, να εξετάσει εάν προκύπτουν τα αδικήματα της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της υποβάθμισης- ρύπανσης του περιβάλλοντος, όλα σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο Εισαγγελέας ζητά να ληφθούν καταθέσεις, τόσο από τον πρύτανη του ιδρύματος, όσο και από τους προέδρους των παιδαγωγικών τμημάτων που στεγάζονται στον συγκεκριμένο χώρο, ώστε να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκονταν ο Θόλος στις 11 Οκτωβρίου, όταν και είχε πραγματοποιηθεί η τελετή επιτιμοποίησης του Μανώλη Γλέζου.

Η έρευνα ξεκινά μετά από εντολή που έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας Σταμ. Δασκαλόπουλος, με αφορμή δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, για την άσχημη εικόνα που επικρατούσε στο κτίριο.

Αναλυτικότερα στην είσοδό του συγκροτήματος υπήρχαν λόφοι σκουπιδιών, λόγω της απεργίας των καθαριστριών, διάφορα γκράφιτι, πεταμένοι υπολογιστές στον 1ο όροφο, αλλά και σπασμένα καθίσματα, πεταμένα κουτάκια μπύρας και πλαστικά ποτήρια καφέδων, κάτι που προκάλεσε την εισαγγελική παρέμβαση.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οι ενδείξεις για την αφαίρεση ή μη των αμυγδαλών πρέπει να είναι σαφείς και αυστηρές - https://t.co/GkFFUhUGvF -

  • Ανασύρθηκε νεκρός 42χρονος ορειβάτης στην Πάρνηθα - https://t.co/cMrh8NoX2v -

  • Αύξηση 43,5% στα κρούσματα από την περασμένη Κυριακή, στα 1.269 - https://t.co/90EHSIbQ4z -

"Αλιεύοντας" την είδηση