Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για κεραία κινητής τηλεφωνίας
Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για κεραία κινητής τηλεφωνίας

Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για κεραία κινητής τηλεφωνίας

Την παρέμβαση του εισαγγελέα υπηρεσίας που έδωσε εντολή για εξέταση, προκάλεσε η μηνυτήρια που κατέθεσαν προχθές περίοικοι της οδού Κύπρου στο Βόλο, που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο Γυμνάσια και Λύκεια με 2.500 ές, με αφορμή τη λειτουργία ς κινητής τηλεφωνίας.

Τρεις κάτοικοι επισκέφθηκαν τον εισαγγελέα, για να καταθέσουν τη μήνυση, σύμφωνα με πληροφορίες του είπαν ότι έγινε αναβάθμισή της από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας, που διαθέτει εγκαταστάσεις του τεχνικού τμήματος στην περιοχή.

Μέσω της ς που πιθανόν θα ανατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα , ο εισαγγελέας ζητά να πληροφορηθεί αν έχει εκδοθεί για την τοποθέτηση της ς από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT) και στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις, τόσο από κατοίκους που κατέθεσαν τη μήνυση, όσο και από στελέχη της συγκεκριμένης εταιρίας.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο «πόδι» ολόκληρη η περιοχή και η σχολική κοινότητα, μετά από ενημέρωση από περιοίκους για την ύπαρξη κεραίας κινητής τηλεφωνίας απέναντι από το σχολικό συγκρότημα των 3ου Γυμνασίου – 3ου Γενικού Λυκείου και σε απόσταση μικρότερη των 300 μέτρων από τα 1ο Γυμνάσιο – 1ο Γενικό Λύκειο Βόλου, 5ο Γενικό Λύκειο Βόλου και δύο Δημοτικά με σύνολο ών πάνω από 2.500.

Οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν την περασμένη Τετάρτη, κινητοποίηση στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, και έξω από το κτίριο του ΟΤΕ στο Βόλο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση