Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για κεραία κινητής τηλεφωνίας
Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για κεραία κινητής τηλεφωνίας

Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για κεραία κινητής τηλεφωνίας

Την παρέμβαση του εισαγγελέα υπηρεσίας που έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση, προκάλεσε η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν προχθές περίοικοι της οδού Κύπρου στο Βόλο, που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο Γυμνάσια και Λύκεια με 2.500 μαθητές, με αφορμή τη λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας.

Τρεις κάτοικοι επισκέφθηκαν τον εισαγγελέα, για να καταθέσουν τη μήνυση, σύμφωνα με πληροφορίες του είπαν ότι έγινε αναβάθμισή της από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας, που διαθέτει εγκαταστάσεις του τεχνικού τμήματος στην περιοχή.

Μέσω της προκαταρκτικής που πιθανόν θα ανατεθεί στο Βόλου, ο εισαγγελέας ζητά να πληροφορηθεί αν έχει εκδοθεί για την τοποθέτηση της κεραίας από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT) και στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις, τόσο από κατοίκους που κατέθεσαν τη μήνυση, όσο και από στελέχη της συγκεκριμένης εταιρίας.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο «πόδι» ολόκληρη η περιοχή και η σχολική κοινότητα, μετά από ενημέρωση από περιοίκους για την ύπαρξη κεραίας κινητής τηλεφωνίας απέναντι από το σχολικό συγκρότημα των 3ου Γυμνασίου – 3ου Γενικού Λυκείου και σε απόσταση μικρότερη των 300 μέτρων από τα 1ο Γυμνάσιο – 1ο Γενικό Λύκειο Βόλου, 5ο Γενικό Λύκειο και δύο Δημοτικά με σύνολο μαθητών πάνω από 2.500.

Οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν την περασμένη Τετάρτη, κινητοποίηση στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, και έξω από το κτίριο του ΟΤΕ στο Βόλο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Ελλάδα - https://t.co/TpKkYnW7Xh… -

  • #Κολωνός: Συνελήφθησαν ακόμη 7 άτομα για την υπόθεση μαστροπείας #Κολωνός - https://t.co/q28LAXTTPO -

  • Πρόγραμμα Επιστημονικής Ελληνογαλλικής Συνεργασίας #ΙΚΥ - https://t.co/yxJrtuteta -

"Αλιεύοντας" την είδηση