Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για κεραία κινητής τηλεφωνίας
Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για κεραία κινητής τηλεφωνίας

Προκαταρκτική της Εισαγγελίας Βόλου για κεραία κινητής τηλεφωνίας

Την παρέμβαση του εισαγγελέα υπηρεσίας που έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση, προκάλεσε η μηνυτήρια που κατέθεσαν προχθές περίοικοι της οδού Κύπρου στο Βόλο, που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο Γυμνάσια και Λύκεια με 2.500 μαθητές, με αφορμή τη λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας.

Τρεις επισκέφθηκαν τον εισαγγελέα, για να καταθέσουν τη μήνυση, σύμφωνα με πληροφορίες του είπαν ότι έγινε αναβάθμισή της από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας, που διαθέτει εγκαταστάσεις του τεχνικού τμήματος στην περιοχή.

Μέσω της προκαταρκτικής που πιθανόν θα ανατεθεί στο Βόλου, ο ζητά να πληροφορηθεί αν έχει εκδοθεί άδεια για την τοποθέτηση της κεραίας από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (EETT) και στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να ληφθούν , τόσο από κατοίκους που κατέθεσαν τη μήνυση, όσο και από στελέχη της συγκεκριμένης εταιρίας.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο «πόδι» ολόκληρη η περιοχή και η σχολική κοινότητα, μετά από ενημέρωση από περιοίκους για την ύπαρξη κεραίας κινητής τηλεφωνίας απέναντι από το σχολικό συγκρότημα των 3ου Γυμνασίου – 3ου Γενικού Λυκείου Βόλου και σε απόσταση μικρότερη των 300 μέτρων από τα 1ο Γυμνάσιο – 1ο Γενικό Βόλου, 5ο Γενικό Βόλου και δύο Δημοτικά με σύνολο πάνω από 2.500.

Οι της περιοχής έκαναν την περασμένη Τετάρτη, κινητοποίηση στην Περιφερειακή Ενότητα , και έξω από το κτίριο του ΟΤΕ στο Βόλο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου έτρεξε για τη “Φλόγα” #ποδηλασίαΝίκηςΒόλου - https://t.co/FE3NdPFOqP -

  • Διανομή προϊόντων #ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου #ΤΕΒΑ - https://t.co/tpkKe3pY24 -

  • Αλβανός πέταξε σε οικόπεδο στη Σκιάθο σίδερα και ηλεκτρικές συσκευές #ΣυνελήφθηΑλβανός - https://t.co/lMSm9XxmEj -

"Αλιεύοντας" την είδηση