Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προκαταρκτική της Εισαγγελίας για ιδιοκτήτη σκύλου που δάγκωσε 8χρονο παιδί
Προκαταρκτική της Εισαγγελίας για ιδιοκτήτη σκύλου που δάγκωσε 8χρονο παιδί

Προκαταρκτική της Εισαγγελίας για ιδιοκτήτη σκύλου που δάγκωσε 8χρονο παιδί

Στη γάμπα του ποδιού του τον περασμένο Νοέμβριο στη

Περιστατικό δαγκώματος ενός οκτάχρονου παιδιού από σκύλο στη γάμπα του ποδιού τον περασμένο Νοέμβριο στη , έγινε η αφορμή να διαταχθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών , προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του ιδιοκτήτη του ζώου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μικρός που ήταν τσιπαρισμένος, ξέφυγε από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη του, τον περασμένο Νοέμβριο σε περιοχή της Νέας Ιωνίας και δάγκωσε στη γάμπα του ποδιού, ένα οκτάχρονο αγόρι που έτυχε να βρίσκεται εκεί.

Το παιδί φοβήθηκε αρκετά, και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του , προκειμένου να του παρασχεθούν οι , και να επιστρέψει στη συνέχεια σπίτι του, προσπαθώντας να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη από το δάγκωμα του ζώου.

Ο Εισαγγελέας μέσω της προκαταρκτικής έρευνας, την οποία θα πραγματοποιήσει η , ζητάει να βρεθεί το αφεντικό του σκύλου, που η ταυτότητα του παραμένει ακόμα άγνωστη.

Παράλληλα σε βάρος του αναμένεται να ασκηθεί για ελαφρά από αμέλεια, από υπόχρεο σε βαθμό πλημμελήματος, και ο θα βρεθεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση