Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προκαταρκτική έρευνα για μήνυση Μπέου κατά 18 συμβούλων της μειοψηφίας
Προκαταρκτική έρευνα για μήνυση Μπέου κατά 18 συμβούλων της μειοψηφίας

Προκαταρκτική έρευνα για μήνυση Μπέου κατά 18 συμβούλων της μειοψηφίας

Προκτρκτική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Βόλου, με αφορμή μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλλε ο δήμαρχος Βόλου και 24 σύμβουλοι της πλειοψηφίας, κατά 18 μελών της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου.

Η μήνυση της δημοτικής αρχής που στρέφεται κατά της αολίτευσης, αφορά το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και η προκαταρκτική έχει ανατεθεί σε πταισματοδίκη.

Αυτός θα καλέσει για εμπλεκόμε και από τις δύο πλευρές και όταν ολοκληρώσει τον φάκελο με τα διερευνώμενα ζητήματα, θα τον αποστείλει στον εισαγγελέα, ώστε να κριθεί εάν συντρέχουν λόγοι για την άσκηση διώξεων, ή θα τεθεί στο αρχείο.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για ναρκωτικά 

Ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη του αφέθηκε μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 54χρονος από τη έα Ιωνία που κατηγορείται για κατοχή, καλλιέργεια και ναρκωτικών ουσιών σε βαθμό κακουργήματος.

Ειδικότερα του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χ και η παραμονή του στο εξωτερικό και θα πρέπει να παρουσιάζεται στο του τόπου διαμονής του, μια φορά τις πρώτες πέντε ημέρες κάθε μήνα και μια κάθε δεύτερο δεκαπενθήμερο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση