Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προκαταρκτική έρευνα για μήνυση Μπέου κατά 18 συμβούλων της μειοψηφίας
Προκαταρκτική έρευνα για μήνυση Μπέου κατά 18 συμβούλων της μειοψηφίας

Προκαταρκτική έρευνα για μήνυση Μπέου κατά 18 συμβούλων της μειοψηφίας

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Βόλου, με αφορμή μηνυτήρια που υπέβαλλε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και 24 σύμβουλοι της πλειοψηφίας, κατά 18 μελών της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου.

Η μήνυση της δημοτικής αρχής που στρέφεται κατά της αντιπολίτευσης, αφορά το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και η προκαταρκτική έχει ανατεθεί σε πταισματοδίκη.

Αυτός θα καλέσει για κατάθεση εμπλεκόμενους και από τις δύο πλευρές και όταν ολοκληρώσει τον φάκελο με τα διερευνώμενα ζητήματα, θα τον αποστείλει στον εισαγγελέα, ώστε να κριθεί εάν συντρέχουν λόγοι για την άσκηση διώξεων, ή θα τεθεί στο αρχείο.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για ναρκωτικά 

Ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη του αφέθηκε μετά από σύμφωνη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 54χρονος από τη Νέα Ιωνία που κατηγορείται για κατοχή, καλλιέργεια και ουσιών σε βαθμό κακουργήματος.

Ειδικότερα του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και η παραμονή του στο εξωτερικό και θα πρέπει να παρουσιάζεται στο του τόπου διαμονής του, μια φορά τις πρώτες πέντε ημέρες κάθε μήνα και μια κάθε δεύτερο δεκαπενθήμερο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση