Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Προκαταρκτική έρευνα για μήνυση Μπέου κατά 18 συμβούλων της μειοψηφίας
Προκαταρκτική έρευνα για μήνυση Μπέου κατά 18 συμβούλων της μειοψηφίας

Προκαταρκτική έρευνα για μήνυση Μπέου κατά 18 συμβούλων της μειοψηφίας

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Βόλου, με αφορμή μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλλε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και 24 σύμβουλοι της πλειοψηφίας, κατά 18 μελών της μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου.

Η μήνυση της δημοτικής αρχής που στρέφεται κατά της αντιπολίτευσης, αφορά το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και η προκαταρκτική έχει ανατεθεί σε πταισματοδίκη.

Αυτός θα καλέσει για κατάθεση εμπλεκόμενους και από τις δύο πλευρές και όταν ολοκληρώσει τον φάκελο με τα διερευνώμενα ζητήματα, θα τον αποστείλει στον εισαγγελέα, ώστε να κριθεί εάν συντρέχουν λόγοι για την άσκηση διώξεων, ή θα τεθεί στο αρχείο.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για ναρκωτικά 

Ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη του αφέθηκε μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 54χρονος από τη Νέα Ιωνία που κατηγορείται για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε βαθμό κακουργήματος.

Ειδικότερα του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και η παραμονή του στο εξωτερικό και θα πρέπει να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου διαμονής του, μια φορά τις πρώτες πέντε ημέρες κάθε μήνα και μια κάθε δεύτερο δεκαπενθήμερο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα στέγη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού #3οΔημοτικόΣχολείοΑλμυρού - https://t.co/mwNymi9dZ0 -

  • ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Για άλλη μια φορά χωρίς στρατηγικό σχέδιο η ελληνική γεωργία - https://t.co/sAFn03ex0v… -

  • Τον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων φιλοξενεί ο Ολυμπιακός Βόλου #ΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒΟΛΟΥ1937 - https://t.co/yp4Hnabb0Q -

"Αλιεύοντας" την είδηση