Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πρωινό χιόνι μέσα στο Βόλο
Πρωινό χιόνι μέσα στο Βόλο

Πρωινό χιόνι μέσα στο Βόλο

Έντονη χιονόπτωση και μέσα στην πόλη του Βόλου πέφτει  το πρωί και οι προβλέψεις της ΕΜΥ  για την  κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» να επιβεβαιώνονται, ενώ και το  112 είχε προειδοποιήσει από χθες το βράδυ  με μήνυμά του τους για επικίνδυνων χιονοπτώσεων, καλώντας τους να αποφύγουν τις μετακινήσεις .

Επίσης χιονίζει στο Β/Α και στο εσωτερικό οδικό κύκλωμα Άγιος Γεώργιος Νηλείας, Πινακάτες, Μηλιές, Βυζίτσα καθώς και στην Αναύρα, αλλά η κατάσταση είναι υπό έλεγχο.

Το  Τμήμα Πολιτικής Προστασίας  του Δήμου Βόλου είναι  σε επιφυλακή.

Ο Δήμος Βόλου και όλοι οι της Μαγνησίας  και των Β. Σποράδων και η Περιφέρεια παραμένουν σε ετοιμότητα και για ό,τι νεότερο θα ενημερώνουν τους πολίτες.

Για τις περιοχές στον ορεινό όγκο  που ήδη σημειώνονται χιονοπτώσεις, έχουν προωθηθεί και βρίσκονται προς διάθεση στα δημοτικά και κοινοτικά καταστήματα ποσότητες αλατιού, ενώ 72 εκχιονιστικά μηχανήματα είναι σε ετοιμότητα να επιχειρήσουν όποτε και όπου κριθεί αναγκαίο  .

Οι οδηγοί οχημάτων θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι  με αντιολισθητικές αλυσίδες ,   γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα επιβάλλεται 80 ευρώ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση