Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στο πρώην κτήριο ΙΚΑ εισέβαλε ομάδα περίπου 10 κουκουλοφόρων
Στο πρώην κτήριο ΙΚΑ εισέβαλε ομάδα περίπου 10 κουκουλοφόρων

Στο πρώην κτήριο ΙΚΑ εισέβαλε ομάδα περίπου 10 κουκουλοφόρων

Πέτξν φέιγ βολάν κατά γιατρού για ουαλική παρενόχληση

Στο πρώην κτήριο και νυν , εισέβαλε ομάδα περίπου 10 κουκουλοφόρων και πέταξε προκηρύξεις κατά συγκεκριμένου γιατρού κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση .

Σύμφωνα με υπαλλήλους, στις 10 σήμερα το πρωί ομάδα περίπου 10 νεαρών που φορούσαν κουκούλες μπήκαν στα ιατρεία του 1ου ορόφου, έριξαν φέιγ βολάν στο δάπεδο και εξαφανίστηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα.

Υπήρξε άμεση κινητο, διαπιστώθηκε ότι τα φέιγ βολάν που πέταξαν οι άγνωστοι είχαν προσβλητικό περιεχόμενο για γιατρό παθολόγο του Κέντρου Υγείας.

Στελέχη του Κέντρου Υγείας τονίζουν εφόσον γίνει κάτι τέτοιο, ο θιγόμενος οφείλει να κάνει καταγγελία, να γίνει και αν διαπιστωθεί κάτι να τιμωρηθεί. «Όταν κάποιοι κουκουλο, θίγουν κάποιον συγκεκριμένο γιατρό δίχως στοιχεία, απαξιώνουν όλους τους γιατρούς και φοβούνται οι άνθρωποι που πηγαίνουν για να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα ς που έχουν», επισήμανε στέλεχος του Κέντρου Υγείας.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, ο γιατρός σκοπεύει να καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων, ενώ η υπηρεσία ξεκίνησε μια πρόχειρη διερεύνηση του θέματος και αν διαπιστωθεί ότι υπήρξε παρενόχληση να καταλογιστούν ευθύνες.

Στην ανακοίνωση που υπογράφει η Πρωτοβουλία Γυναικών Ενάντια στην Ιατρική Εξουσία αναφέρει ότι «η ιατρική εξουσία σε νομιμοποιεί τη σεξουαλική παρενόχληση. Καμία μόνη απέναντι στη σεξιστική, ρατσιστική, ομοφοβική και τρανσφοβική Ελληνική κοινωνία. Βία στη βία των ανδρών».

H Πρωτοβουλία Γυναικών Ενάντια στην Ιατρική Εξουσία τονίζει ότι «θέλουμε να δίνουμε την απάντηση στις εαυτές μας και δεν επιλέγουμε την απεύθυνση σε μπάτσους και στο δικαστικό σύστημα, καθώς αφενός δεν χρειαζόμαστε την επιβεβαίωσή του, αφετέρου γνωρίζουμε την αμφισβήτηση που θα υποστούμε βάζοντάς τα ειδικά με έναν γιατρό. Παρόλα αυτά στηρίζουμε την αυτοδιάθεση της καθεμιάς να αντεπιτίθεται με ότι μέσο εκείνη επιλέγει, όπως μηνύσεις, αφισοκόλληση, σπρέι, χρήση βίας ατομική ή συλ κ.λπ.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση