Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό 22χρονη Βουλγάρα για ναρκωτικά
Προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό 22χρονη Βουλγάρα για ναρκωτικά

Προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό 22χρονη Βουλγάρα για ναρκωτικά

Στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού οδηγήθηκε η 22χρονη από τη Βουλγαρία η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη εισαγγελέα υπηρεσίας και ανακριτή, μετά την της, για διακίνηση και κατοχή 1,819 κιλών .

Η νεαρή συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο λιμάνι του Βόλου, πριν ταξιδέψει για τη Σκιάθο, αφού στη βαλίτσα της είχε τητα 1,819 κιλών .

Η νεαρή οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί, και μέχρι χθες παρέμενε στο και στη συνέχεια παραδόθηκε στο Τμήμα Μεταγωγών της Αστυνομίας, ώστε να οδηγηθεί στον Κορυδαλλό μέχρι να τη δίκη της.

Μαζί με την αλλοδαπή συνελήφθη και μια 22χρονη Βολιώτισσα, που κατείχε 1,7 γραμ. χασίς και την περασμένη Παρασκευή δικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που την απάλλαξε, θεωρώντας πως είχε τα ναρκωτικά για ιδία χρήση.

Η νεαρή αλλοδαπή συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης, πριν ταξιδέψει για τη Σκιάθο και σε έλεγχο των λιμενικών εντοπίστηκε να κατέχει στη βαλίτσα της τέσσερις νάιλον συσκευασίες με τητα ακατστης ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 1.819 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα τηλέφωνο.

Τα ναρκωτικά ήταν χωρισμένες σε μια μεγάλη συσκευασία των 1.030 γραμμαρίων και σε τρεις μικρότερες των 250, 264 και 275 γραμμαρίων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση