Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προφυλακίστηκε ο 38χρονος για τις κλοπές σε καταστήματα στη Σκόπελο
Προφυλακίστηκε ο 38χρονος για τις κλοπές σε καταστήματα στη Σκόπελο

Προφυλακίστηκε ο 38χρονος για τις κλοπές σε καταστήματα στη Σκόπελο

Την άγουσα για τις φυλακές Λάρισας πήρε ένας 38χρονος κάτοικος Αλοννήσου, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, μέχρι να γίνει η του, μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, για κλοπές στη Σκόπελο. Επίσης στη κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών, 0,61 γρ. ηρωίνη, και 0,70 και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, καταδικαζόμενος σε 4 μηνών μετατρέψιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.

Ο άνδρας συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στο λιμάνι της Σκοπέλου από λιμενικούς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α.Τ. Σκοπέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος έκλεψε διάφορα είδη από από τις 12 Φεβρουαρίου συνολικής αξίας κοντά στις 5.000€, ενώ σημειώνεται ότι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις σε περιοχές της Αττικής.

Ο 38χρονος που φέρεται να εργάζεται ως συμβασιούχος στο Δήμο Αλοννήσου μετέβαινε με το Ι.Χ.Ε. όχημά του από την Αλόννησο και έκλεβε εμπόρους και .

Ειδικότερα, ο 38χρονος μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα, σε κατάστημα αγροτικών μηχανημάτων ιδιοκτησίας 46χρονου κι αφαίρεσε δύο αλυσοπρίονα, ένα χορτοκοπτικό, τέσσερα δραπανοκατσάβιδα, δύο κομπρεσέρ, ένα τριβείο, έναν σουγιά, έναν βατοκόπτη, χρηματικό ποσό 30 ευρώ και ένα λάπτοπ, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Από περίπτερο ιδιοκτησίας 49χρονου αφαίρεσε 10 χυμούς και πέντε ενεργειακά ποτά συνολικής αξίας 225 ευρώ, ενώ από snack bar ιδιοκτησίας 55χρονου υπηκόου ς, κατοίκου Σκοπέλου αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή 150 ευρώ κι έναν μείκτη ήχου.

Η δράση του έλαβε τέλος όταν συνελήφθη στο λιμάνι της Σκοπέλου, την ώρα που ετοιμάζονταν να επιβιβαστεί στο Ι.Χ.Ε. όχημά του και να ταξιδέψει με το πλοίο «Πρωτεύς».

Πηγές αναφέρουν ότι ο 38χρονος για τις πράξεις του επικαλέστηκε την εξάρτηση του από τα ναρκωτικά και χθες  οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστεί, αφού επάνω του βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης 0,61 γρ. και 0,70 γρ.

Το Δικαστήριο του επέβαλε ποινή ς τεσσάρων μηνών μετατρέψιμη προς 5€ την ημέρα. Ο κατηγορούμενος στην απολογία του φέρεται να υποστήριξε ότι κατάγεται από την Αθήνα, αλλά μένει στην Αλόννησο, προσθέτοντας ότι παλαιότερα ήταν χρήστης ναρκωτικών, τα οποία τα είχε κόψει μπαίνοντας σε του ΟΚΑΝΑ.

Όμως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχε διακόψει το , με αποτέλεσμα να ξανακυλήσει στα ναρκωτικά.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση