Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προφυλακίστηκε ο 37χρονος που θα “έριχνε στην αγορά” του Βόλου 10.000 δόσεις ηρωίνης
Προφυλακίστηκε ο 37χρονος που θα “έριχνε στην αγορά” του Βόλου 10.000 δόσεις ηρωίνης

Προφυλακίστηκε ο 37χρονος που θα “έριχνε στην αγορά” του Βόλου 10.000 δόσεις ηρωίνης

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά από σύμφωνη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 37χρονος από την Αθήνα που σκόπευε να “ρίξει στην ” του 10.000 ηρωίνης.

Ο άνδρας συνελήφθη το Σάββατο το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών , στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ, φέρνοντας από την Αθήνα ένα κιλό ηρωίνη, με σκοπό να τη διαθέσει στην του Βόλου.

Ο δράστης, που ζει στην πρωτεύουσα, συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, διαθέτοντας λευκό ποινικό μητρώο.

Χθες το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, δηλώνοντας πως είναι χρηστής ουσιών, και πως τα ναρκωτικά του τα έδωσε άλλος, για να μεταφέρει στο Βόλο.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έδωσε πειστικές εξηγήσεις για το που βρήκε τα ναρκωτικά, ενώ υποστήριξε ότι είναι άνεργος.

Ο 37χρονος μετά το πέρας της ς του, κρίθηκε προφυλακιστέος, και οδηγήθηκε στη συνέχεια “πίσω από τα σίδερα”.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας, κατελήφθη ο 37χρονος να κατέχει τρεις νάιλον συσκευασίες με τητες ηρωίνης, συνολικού βάρους 1.022,73 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Από την κατοχή του 37χρονου κατασχέθηκε επίσης το χρηματικό των 140 €, ενώ η αξία των ναρκωτικών υπολογίζεται σε 40.000 €.

Την προανάκριση διενεργεί η .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση