Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προφυλακίστηκε ο 30χρονος που έκλεψε χαλκό από καλώδια αξίας 9.000€
Προφυλακίστηκε ο 30χρονος που έκλεψε χαλκό από καλώδια αξίας 9.000€

Προφυλακίστηκε ο 30χρονος που έκλεψε χαλκό από καλώδια αξίας 9.000€

Στη φυλκή οδηγήθηκε χθες ο 30χρονος, ο οποίος τη Δευτέρ στη Νέα Ιωνία αφαίρεσε χαλκό από καλώδια αξίας 9.000€, και κατηγορούνταν για κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

Χθες απολογήθηκε στον Ανακριτή και στον Εισαγγελέα, οι οποίοι αποφάσισαν την του, μέχρι να γίνει η του, καθώς είναι υπότροπος.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν σχηματισθεί σε βάρος του οκτώ δικογραφίες για περιπτώσεις κλοπών, ενώ είναι γνωστός για τη δράση του στις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος Βολιώτης συνελήφθη τη Δευτέρα σε μάντρα οικοδομικών υλικών ιδιοκτησίας 37χρονου, στη Νέα Ιωνία, με τους αστυνομικούς να τον κατεβάζουν από ένα δέντρο, στο οποίο είχε βρει καταφύγιο για να γλιτώσει από το σκύλο που τον κυνήγησε και που φύλαγε το χώρο.

Προχθές οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα που του άσκησε για διακεκριμένη κλοπή κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.

Επιπλέον του ασκήθηκε πλημμεληματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη φθορά, καθώς τη Δευτέρα και ενώ βρισκόταν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης , ξήλωσε τα καλώδια του τηλεφώνου που χρησιμοποιούν οι κρατούμενοι, με να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με τον… έξω κόσμο.

Ο 30χρονος σύμφωνα με πληροφορίες πουλάει το χαλκό που κλέβει σε μάντρα βγάζοντας έτσι «μεροκάματο», ενώ ισχυρίστηκε ότι προέβη στη συγκεκριμένη πράξη για να εξοικονομήσει για εισιτήρια, καθώς ήθελε να μεταβεί στην Αθήνα να δει το παιδί του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση