Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προφυλακιστέος ο 55χρονος παιδόφιλος μανάβης
Προφυλακιστέος ο 55χρονος παιδόφιλος μανάβης

Προφυλακιστέος ο 55χρονος παιδόφιλος μανάβης

Προφυλακιστέος κρίθηκε πριν λίγη , που ολοκλήρωσε την απολογία του στον ανακριτή Κέρκυρας, ο 55χρονος Βολιώτης, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης, με την οποία ήταν μαζί διακοπές σε της Μέσης Κέρκυρας και την οποία παρουσίαζε ως κόρη του.

Εν τω μεταξύ, αύριο Πέμπτη θα απολογηθεί η 40χρονη του ανήλικου κοριτσιού που συνελήφθη στο Βόλο και βρίσκεται ήδη στην Κέρκυρα, η οποία φαίνεται να γνώριζε για την υπόθεση και κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο δράστης οδηγήθηκε ξανά στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, ενώ αύριο αναμένεται να γίνει γνωστό αν θα παραμείνει στις Κέρκυρας ή θα μεταφερθεί σε άλλο σωφρονιστικό της χς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr ο επιχειρηματίας, συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, μετά από καταγγελία υπαλλήλων ξενοδοχείου στην Κέρκυρα όπου είχε καταλύσει με ένα 15χρονο κορίτσι. Ο 55χρονος κίνησε υποψίες στους υπαλλήλους του ξενοδοχείου, οι οποίοι θορυβήθηκαν όταν τους ζήτησε δωμάτιο με διπλό κρεβάτι για εκείνον και τη 15χρονη.

Το πρωί του Σαββάτου καμαριέρα άκουσε φωνές από το συγκεκριμένο δωμάτιο. Μετά από λίγο ο 55χρονος ζήτησε να αναχωρήσει μια μέρα πιο νωρίς από ότι είχε κάνει κράτηση.

Στην συνέχεια το προσωπικό του ξενοδοχείου, όταν μπήκε στο δωμάτιο να καθαρίσει, διαπίστωσε τα στις πετσέτες όπως και στο σορτσάκι που φορούσε η 14χρονη.

Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας παρέλαβαν την λινοθήκη του δωματίου για περαιτέρω έλεγχο .

Η σύλληψή του έγινε άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας στο λιμάνι, λίγο πριν μπει στο πλοίο της γραμμής.

Παράλληλα, αστυ στο Βόλο συνέλαβαν τη 40χρονη του κοριτσιού, με την κατηγορία παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου και αύριο Πέμπτη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κέρκυρας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση