Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πρόεδρος στην ΟΛΒ ΑΕ η Βίκυ Μήτρου
Πρόεδρος στην ΟΛΒ ΑΕ η Βίκυ Μήτρου

Πρόεδρος στην ΟΛΒ ΑΕ η Βίκυ Μήτρου

Διευθύνων σύμβουλος ο Σως Αναγνώστου

στην ΟΛΒ ΑΕ  ορίστηκε η μηχανικός και δημοτική σύμβουλος  και διευθύνων σύμβουλος ο πρώην πρόεδρος του Τ Σως Αναγνώστου.

Μέλη στο Δ.Σ. του Οργανισμού ορίστηκαν οι Στέλιος Πολύζος, Χάρης Σιούρας, Κώστας Καραγιάννης  και εκ μέρους του ΤΑΙΠΕΔ ο Χάρης Καραμανές, ενώ ως μέλη παραμένουν  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρ. Μπασδάνης, ο πρόεδρος των λιμενεργατών Θ. Κρητικός και Ν. Σακελλαρίου εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων.

Μετά την ανάληψη της θέση της προέδρου του Οργανισμού Λιμένος ΑΕ , η δήλωσε: «Είναι μεγάλη η πρόκληση ανάληψης της Προεδρείας του ΟΛΒ.

Έχοντας συναίσθηση της ευθύνης θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα με τους συνερ μου μέλη του Δ.Σ. και τους εργαζόμενους στον Οργανισμό και σε συνεργασία με όλους τους τοπικούς θεσμικούς φορείς για την επίτευξη του κοινού στόχου που είναι η ανάπτυξη του λιμανιού.

Επιδίωξή μου είναι να δρομολογηθεί άμεσα ένας σχεδιασμός αξιοποίησης του λιμανιού για το συμφέρον της ς της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας.

Οι προοπτικές είναι θετικές αλλά χρειάζεται η σύμπνοια και η σύμπραξη όλων των τοπικών παραγόντων αφού το λιμάνι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πόλη μας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση