Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Πρόεδρος στην ΟΛΒ ΑΕ η Βίκυ Μήτρου
Πρόεδρος στην ΟΛΒ ΑΕ η Βίκυ Μήτρου

Πρόεδρος στην ΟΛΒ ΑΕ η Βίκυ Μήτρου

Διευθύνων σύμβουλος ο Σωκράτης Αναγνώστου

Πρόεδρος στην ΟΛΒ ΑΕ  ορίστηκε η μηχανικός και δημοτική σύμβουλος  Βίκυ Μήτρου και διευθύνων σύμβουλος ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Σωκράτης Αναγνώστου.

Μέλη στο Δ.Σ. του Οργανισμού ορίστηκαν οι Στέλιος Πολύζος, Χάρης Σιούρας, Κώστας Καραγιάννης  και εκ μέρους του ΤΑΙΠΕΔ ο Χάρης Καραμανές, ενώ ως μέλη παραμένουν  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρ. Μπασδάνης, ο πρόεδρος των λιμενεργατών Θ. Κρητικός και Ν. Σακελλαρίου εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων.

Μετά την ανάληψη της θέση της προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου ΑΕ , η Βίκυ Μήτρου δήλωσε: «Είναι μεγάλη η πρόκληση ανάληψης της Προεδρείας του ΟΛΒ.

Έχοντας συναίσθηση της ευθύνης θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα με τους συνεργάτες μου μέλη του Δ.Σ. και τους εργαζόμενους στον Οργανισμό και σε συνεργασία με όλους τους τοπικούς θεσμικούς φορείς για την επίτευξη του κοινού στόχου που είναι η ανάπτυξη του λιμανιού.

Επιδίωξή μου είναι να δρομολογηθεί άμεσα ένας σχεδιασμός αξιοποίησης του λιμανιού για το συμφέρον της οικονομίας της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας.

Οι προοπτικές είναι θετικές αλλά χρειάζεται η σύμπνοια και η σύμπραξη όλων των τοπικών παραγόντων αφού το λιμάνι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πόλη μας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα σε Μαγνησία και Β. Σποράδες - https://t.co/1VscCQV2Jo -

  • Σφοδρή επίθεση του δημάρχου Βόλου στον ΣΥΡΙΖΑ για "Γεωργούλα" και ΧΥΤΑ - https://t.co/s90U7n4R7S -

  • Το νέο Δ.Σ. της «Κενταύρων Όρος» - https://t.co/hwKQmZaD7P -

"Αλιεύοντας" την είδηση