Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Πρόεδρος στην ΟΛΒ ΑΕ η Βίκυ Μήτρου
Πρόεδρος στην ΟΛΒ ΑΕ η Βίκυ Μήτρου

Πρόεδρος στην ΟΛΒ ΑΕ η Βίκυ Μήτρου

Διευθύνων σύμβουλος ο Σωκράτης Αναγνώστου

Πρόεδρος στην ΑΕ  ορίστηκε η μηχανικός και δημοτική σύμβουλος  Βίκυ Μήτρου και διευθύνων σύμβουλος ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Σωκράτης Αναγνώστου.

Μέλη στο Δ.Σ. του Οργανισμού ορίστηκαν οι Στέλιος Πολύζος, Χάρης Σιούρας, Κώστας   και εκ μέρους του ΤΑΙΠΕΔ ο Χάρης Καραμανές, ενώ ως μέλη παραμένουν  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρ. Μπασδάνης, ο πρόεδρος των λιμενεργατών Θ. Κρητικός και . Σακελλαρίου εκ μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων.

Μετά την ανάληψη της θέση της προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου ΑΕ , η Βίκυ Μήτρου δήλωσε: «Είναι μεγάλη η πρόκληση ανάληψης της Προεδρείας του .

Έχοντας συναίσθηση της ευθύνης θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα με τους συνεργάτες μου μέλη του Δ.Σ. και τους εργαζόμενους στον Οργανισμό και σε με όλους τους τοπικούς θεσμικούς φορείς για την επίτευξη του κοινού στόχου που είναι η του λιμανιού.

Επιδίωξή μου είναι να δρομολογηθεί άμεσα ένας σχεδιασμός αξιοποίησης του λιμανιού για το συμφέρον της οικονομίας της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας.

Οι προοπτικές είναι θετικές αλλά χρειάζεται η σύμπνοια και η σύμπραξη όλων των τοπικών παραγόντων αφού το λιμάνι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πόλη μας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με αλεξίσφαιρο γιλέκο στον εισαγγελέα ο 32χρονος #ΓλυκάΝερά - https://t.co/Bt6JrXSYb5 -

  • Συνελήφθησαν με μικροποσότητες κάνναβης #μικροποσότητεςκάνναβης - https://t.co/HfotiZXRSk -

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση