Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πρόεδρος ΕΠΣΘ: Αγωνιζόμαστε για το καλό του ποδοσφαίρου
Πρόεδρος ΕΠΣΘ: Αγωνιζόμαστε για το καλό του ποδοσφαίρου

Πρόεδρος ΕΠΣΘ: Αγωνιζόμαστε για το καλό του ποδοσφαίρου

“Έχουμε όπλα στη φαρέτρα μας και θα παλέψουμε μέχρι τέλος του μηνός και αν δεν έχουμε θετικό αποτέλεσμα ας αναλάβουν άλλοι τις τύχες της Ένωσης». Αυτό επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Θεσσαλίας Αναστ. Μπατζιάκας σε χθεσινή συνέντευξη τύπου, παρουσία των κ.κ. Θεοδώρου και Τασιόπουλου, που αν και ήταν αντίπαλοί του προεκλογικά πλέον τον στηρίζουν.

Μάλιστα ο κ. Θεοδώρου που τον προλόγισε είπε -μεταξύ άλλων- ότι ο κ. Μπατζιάκας δεν κρύφτηκε ποτέ και ότι είναι άξιο το έργο που έχει επιτελέσει.

Ο ίδιος υπεραμύνθηκε του έργου του την τελευταία δεκαετία που είναι στο τιμόνι της ΕΠΣΘ, τονίζοντας ότι η διαδρομή του είναι στο φως και ό, τι κάνει γίνεται με διαύγεια για το καλό του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα έκανε έναν απολογισμό, λέγοντας ότι η ΕΠΣΘ επί ημερών του διοργάνωσε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις , σημείωσε ότι τα χρέη όταν ανέλαβε ήταν της τάξης των 350.000 ευρώ και πως πλέον δεν οφείλεται ούτε ευρώ.

Επίσης είπε ότι εξασφαλίστηκαν 250.000 από χορηγίες και ότι δόθηκαν 90.000 για διαιτητές, ς εισφορές και εργαζόμενους, ενώ πρόσθεσε ότι πλέον παίζουν οι μεικτές και τα σωματεία επιχορηγούνται. « Η ΕΠΣΘ είναι πεντακάθαρη και δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ» επισήμανε ο κ. Μπατζιάκας.

Επίσης αναφέρθηκε και στην προσφυγή που έγινε στη Δικαιοσύνη προκειμένου να ορίσει νέα προσωρινή στην ΕΠΟ και μετά να διενεργηθούν εκλογές , τονίζοντας ότι το ποδόσφαιρο στην είναι στον βούρκο. « Η μισή ΕΠΟ διώκεται για συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπατζιάκας και μια σειρά άλλα γεγονότα έκαναν την ΕΠΣΘ να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ωστόσο, όπως εξήγησε, δεν κερδήθηκαν τα προσωρινά μέτρα , αλλά η δίκη θα γίνει στις 18/11 και τόνισε: « Η απόφαση να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη ήταν ομόφωνη και δεν υποκινούμαστε από κανέναν».

Απαντώντας σε όσους κατήγγειλαν την ΕΠΣΘ για παλινωδίες διευκρίνισε ότι η Ένωση προχώρησε σε μια κίνηση τακτικής διότι, αν η ΕΠΟ έπαιρνε αναβολή στο δικαστήριο στις 18/11 , η όποια άλλη κίνησή της θα ήταν δώρο άδωρο.

Επίσης εξήγησε ότι αυτή την εποχή δεν διεξάγεται κανένα πρωτάθλημα, για να υπάρχει κίνδυνος να τιναχτεί στον αέρα.

ια την μονιμότητας μέλους που αποφάσισε εναντίον του η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων ο κ. Μπατζιάκας ανέφερε ότι τα πέντε από τα επτά μέλη διώκονται για κακουργηματικές πράξεις και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να επιβληθεί μονιμότητας μέλους διότι αυτό θα πρέπει να το αποφασίσει τα ¾ της ενικής Συνέλευσης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ είπε ακόμη ότι η ΕΠΟ δεν προσφέρει στο τοπικό πρωτάθλημα, πλην ενός ποσού της τάξης των 5.000 ευρώ και ότι τα της Ένωσης προέρχονται από τις κρατήσεις που γίνονται στους διαιτητές (25.000 ευρώ) και από τη συμμετοχή των ομάδων στα πρωταθλήματα ( η καθεμιά πληρώνει παράβολο 300 ευρώ) κι εξήγησε ότι τα έξοδα της ΕΠΣΘ μηνιαίως ανέρχονται σε 6.000-7.000 ευρώ.

Επιπλέον ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ είπε ότι το ΔΣ θα παλέψει με αξιοπρέπεια την υπόθεση μέχρι 30 του μηνός και αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα θα παραιτηθεί, ενημέρωσε ότι η Ένωση που αντιστέκεται δέχθηκε συγχαρητήρια από την και την Κύπρο, ενώ κατηγόρησε τα επτά από τα δέκα μέλη του ΔΣ που διαχώρισαν τη θέση τους λέγοντας ότι κάποια κάνουν παραποίηση οργάνου.

Από την πλευρά του ο κ.Τασιόπουλος είπε ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής τους από τη Γ.Σ. της ΕΠΟ.

Για το εάν είχε ανάμειξη ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος ο κ. Μπατζιάκας διευκρίνισε ότι ο δήμαρχος ασχολείται με άλλα ζητήματα, ενώ τον υπερασπίστηκε λέγοντας ότι ως δήμαρχος εξέφρασε μια σκέψη σε κάποια σωματεία, χωρίς να πιέσει, ώστε να γίνει μια ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστεί για το καλό της πόλης.

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο κ. Θεοδώρου λήγοντας ότι ο δήμαρχος Βόλου έχει την πόρτο του ανοιχτή για όλους και δεν λειτουργεί όπως ο προηγούμενος που –όπως σημείωσε- άκουγε μόνος του.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ τόνισε ότι είναι εξουσιοδοτημένος από το Δ.Σ. και δήλωσε « θέλουμε μια ΕΠΟ να μην είναι υποτακτική και κατευθυνόμενη και να δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους», ενώ ερωτηθείς γιατί δεν συνέπλευσαν και άλλες Ενώσεις στην πρωτοβουλία της ΕΠΣΘ εξήγησε ότι δέχτηκαν πιέσεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση