Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προχωρούν άμεσα οι προσλήψεις στο χώρο της υγείας και της ασφάλειας
Προχωρούν άμεσα οι προσλήψεις στο χώρο της υγείας και της ασφάλειας

Προχωρούν άμεσα οι προσλήψεις στο χώρο της υγείας και της ασφάλειας

Υπό την προεδρί του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πργματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη στην οποία μετείχαν οι υπουργοί κ. Χρ. Σταϊκούρας, Μιχ. Χρυσοχοίδης, Β. Κικίλιας, Τ. Θεοδωρικάκος, Θ. Σκυλακάκης με θέμα τον προγραμματισμό των προσλήψεων στο Δημόσιο εντός του προσεχούς εξαμήνου.

Σύμφωνα με από το Μέγαρο Μαξίμου στη σύσκεψη δόθηκαν από τον πρωθυπουργό οι εξής κατευθύνσεις:

– Να προχωρήσουν οι προγραμματισμένες από το ΑΣΕΠ προσλήψεις εντός του 2019 με προτεραιότητα τις 2450 θέσεις που αφορούν το υπουργείο Υγείας.

– Επιπλέον να δρομολογηθούν άμεσα – και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους – 1500 προσλήψεις αστυνομικών για την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ και την ανασύσταση της ομάδας Δ, όπως είχε δεσμευθεί προεκλογικά ο πρωθυπουργός.

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη-Μ. Σχοινά την Παρασκευή στο Μαξίμου

Συνάντηση με τον Μαργαρίτη Σχοινά θα έχει αύριο το μεσημέρι στις 13:30 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός .

Η συνάντησή τους θα γίνει μια ημέρα αφότου ο πρωθυπουργός τον πρότεινε για τη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδος στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οπως τονίζεται σε σχετική από το Μαξίμου, για την του αυτή ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει άμεσα τη νέα πρόεδρο του Κολλεγίου των Επιτρόπων κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Ο υπήρξε μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 2007 έως το 2009 εκλεγμένος με τη .

Διετέλεσε αναπληρωτής διευθυντής του Γραφείου Συμβούλων Ευρωπαϊκής Πολιτικής του πρόεδρου της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο, θήτευσε επικεφαλής του γραφείου του Κύπριου Επίτροπου Μάρκου Κυπριανού, ενώ στη συνέχεια διορίστηκε εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από τον Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ.

Ο πρωθυπουργός θα έχει επίσης συνάντηση στις 08:30 με τον επενδυτή κ. Πρεμ Γουάτσα στο Μέγαρο Μαξίμου και στις 12:00 συνάντηση με τον Επίτροπο για τη Διεθνή Συνεργασία, την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων κ. Χρήστο Στυλιανίδη.

Στις 09:00 θα γίνει η συνεδρίαση ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο Μαξίμου και στις 10:30 η Συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας στη Βουλή.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση