Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Προχωρά με γρήγορο ρυθμό η μελέτη Μικροθήβες – Μπουρμπουλήθρα
Προχωρά με γρήγορο ρυθμό  η μελέτη Μικροθήβες – Μπουρμπουλήθρα

Προχωρά με γρήγορο ρυθμό η μελέτη Μικροθήβες – Μπουρμπουλήθρα

σχετικα αρθρα

Προχωρά με γρήγορο ρυθμό, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, η μελέτη για τη βελτίωση της εθνικής οδού 30 στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Μικροθηβών έως τη Μπουρμπουλήθρα. Η Οικονομική ενέκρινε το 1ο πρακτικό της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού της μελέτης, προϋπολογισμού 1.182.924,78 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

«Η εποχή χρειάζεται ρυθμό, ταχύτητα, αυτοματοποίηση και απλοποίηση» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας . «Χρειάζεται δράση, συνεργασία και ανταγωνισμός προσφοράς, για να προετοιμάσουμε το αύριο και να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερους κλυδωνισμούς στην και στην οικονομία. Τα που μελετά, δρομολογεί, χρηματοδοτεί και κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουν τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, δημιουργούν θέσεις εργασίας και φέρνουν χρήμα στην τοπική πραγματική οικονομία» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Η μελέτη αφορά στην εκπόνηση συγκοινωνιακών μελετών σε στάδιο οριστικής καθώς και των αντίστοιχων υποστηρικτικών τους μελετών, για την βελτίωση του οδικού τμήματος από τον /Κ Μικροθηβών έως το τεχνικό άνω διάβασης στα όρια των Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου και Ν. Αγχιάλου, μήκους 15 χιλιομέτρων περίπου. Η διατομή της αρτηρίας είναι ενιαίου οδοστρώματος με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση πλάτους περί τα 3,75 και Λωρίδα Πολλαπλών Χρήσεων, συνολικού πλάτους οδοστρώματος περί τα 11 .

Προβλέπεται:

-η μελέτη, σε προκαταρκτικό και οριστικό επίπεδο, παραπλεύρων οδών εκατέρωθεν της υφιστάμενης οδού, όπου αυτό είναι δυνατό,

-η μελέτη σε προκαταρκτικό και οριστικό επίπεδο 5 ισόπεδων κόμβων,

-η μελέτη σήμανσης και ασφάλισης της αρτηρίας και των ισόπεδων κόμβων,

-οι υποστηρικτικές μελέτες (τοπογραφικές, περιβαλλοντικές, γεωλογικές, γεωτεχνικές μελέτες και , υδραυλικές, Η/Μ, ΣΑΥ-ΦΑΥ).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά σε #σκάφος στα Πευκάκια #σκάφος - https://t.co/MpNGO0pYNb -

  • Η Μετάσταση του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου #ΑγίουΙωάννουτουΘεολόγου - https://t.co/kq5Z0IxfUg -

  • Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου ο Ρίτσι Κιτόκο #ΡίτσιΚιτόκο - https://t.co/Ex2LvE1fV1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση