Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή ζητά η ΝΔ για τη συμφωνία
Προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή ζητά η ΝΔ για τη συμφωνία

Προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή ζητά η ΝΔ για τη συμφωνία

Αίτημα για τη διεξαγωγή προ ημερησίας συζήτησης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών κατέθεσε η Δ, με αφορμή την χθεσινή συμφωνία στο και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει πλέον η χ.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωναν συνεργάτες του προέδρου της έας ς, κ. Μητσοτάκη, «οι πολίτες πρέπει να μάθουν όλη την αλήθεια για τη συμφωνία του και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χ».

Στην που απέστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος προς τον πρόεδρο της Βουλής Nίκο Βούτση και με την οποία κατατέθηκε το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζει πως η δεύτερη του προγράμματος έκλεισε με 16 μήνες καθυστέρηση, μία καθυστέρηση «που προκάλεσε πολύ μεγάλο κόστος στους Έλληνες πολίτες και συνολικά στην οικονομία».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογραμμίζει ακόμα πως «η κυβέρνηση οδήγησε τη χώρα σε πολυετή λιτότητα» και καταλήγει λέγοντας πως «για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια, ζητώ τη διενέργεια προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτησης με θέμα την Οικονομία, τις αποφάσεις του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η Κυβέρνηση».

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση