Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Press trip σε Βόλο και Πήλιο και προβολή στο greentraveller και στο olivemagazine
Press trip  σε Βόλο και Πήλιο και προβολή στο greentraveller και στο olivemagazine

Press trip σε Βόλο και Πήλιο και προβολή στο greentraveller και στο olivemagazine

Με πρωτοβουλία του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, στις 24 έως 28 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Μαγνησίας press trip δημοσιογραφικής ομάδας, στο πλαίσιο του προγράμματος διαφημιστικής προβολής για το έτος 2018. Το συγκεκριμένο ταξίδι εξοικείωσης είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας που έχει αναπτύξει το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου με τον ΕΟΤ. Η κάλυψη της περιοχής Βόλου και Πηλίου αποφασίστηκε να διαφημιστεί στη διαδικτυακή πλατφόρμα Greentraveller και στο olivemagazine ως ιδανικός προορισμός της νέας καμπάνιας του ΕΟΤ Greece 365 days destination.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να δημιουργηθεί ένας online 16σέλιδος Greentraveller’s οδηγός, ο οποίος θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.greentraveller.co.uk και θα περιλαμβάνει σειρά ειδικών επιλεγμένων προτάσεων δραστηριοτήτων και τοπικών αξιοθέατων καθώς και έναν διαδραστικό χάρτη στον οποίο θα είναι διακριτές οι τοποθεσίες που θα περιλαμβάνονται στις του οδηγού.
Εκτός του Greentraveller καταχωρήσεις θα γίνουν και στο Βρετανικό περιοδικό γαστρονομίας και ταξιδιών olive και στο www.olivemagazine.com

Η δημοφιλής διαδικτυακή πλατφόρμα Greentraveller έχει περισσότερες από 1 εκατ. επισκέψεις (page views) ετησίως, πάνω από 16.100 followers στο Twitter, 10.100 στο Facebook και πάνω από 300.00 views στο YouTube.

Απευθύνεται σε ένα πολύ ειδικό κοινό Βρετανών υψηλού εισοδηματικού και μορφωτικού επιπέδου, οι οποίοι αναζητούν αυθεντικές εμπειρίες και προορισμούς περιπέτειας και διακοπών, που να ανταποκρίνονται στα ειδικά τους ενδιαφέροντα και την ευαισθησία τους για θέματα περιβάλλοντος, πολιτιστικής κληρονομιάς και οικολογίας.

Το press trip υλοποιήθηκε από το τμήμα τουρισμού του Δήμου Βόλου και την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και πάντα σε συνεργασία με τους Δήμους Ζαγοράς Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου.

Στη διάρκεια του 4ημερου ταξιδίου τους ο δημοσιογράφοι επισκέφτηκαν τον Βόλο και περισσότερα από 12 χωριά, ακολουθώντας ένα πολύ πυκνό πρόγραμμα, γεμάτο με σημεία ενδιαφέροντος και ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Πραγματοποίησαν επισκέψεις σε μουσεία, αποτύπωσαν φωτογραφικά την με λήψεις εντός του μυθικού πλοίου κατόπιν ειδικής άδειας, βίωσαν και αποτύπωσαν τη φιλοσοφία του τσιπουράδικου, συμμετείχαν σε μάθημα ελληνικής γλώσσας, σε πολλά μαθήματα παραδοσιακής τοπικής γαστρονομίας και σε σεμινάριο μανιταρογνωσίας.

Συμμετείχαν σε πεζοπορικές διαδρομές, σε διαδρομές με άλογα στο βουνό και δίπλα στη θάλασσα, γνώρισαν δραστηριότητες όπως canyoning και mountain bike, ταξίδεψαν με το τρενάκι του Πηλίου και διασκέδασαν σε λαϊκό πανηγύρι, μετέχοντας στη γιορτή κάστανου.

Ευχαριστώντας όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του press trip με χορηγία στη φιλοξενία, μετακίνηση, συνοδεία των δημοσιογράφων και οργάνωση δραστηριοτήτων, επισημαίνεται ότι το πυκνό αλλά πολύ αντιπροσωπευτικό δείγμα του τόπου δεν θα ήταν ποτέ εφικτό χωρίς την συμμετοχή, χορηγία και υπομονή των επαγγελματιών της περιοχής.
Πολύτιμη ήταν η συμβολή της διευθύντριας του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας Έμυς Αναγνωστοπούλου και του Πάνου Παπαδόπουλου Pr & Media Manager του γραφείου για την εξαιρετική ευκαιρία που έδωσαν στον Βόλο και το Πήλιο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση