Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Πρακτορείο παράνομου στοιχήματος στη Σκιάθο
Πρακτορείο παράνομου στοιχήματος στη Σκιάθο

Πρακτορείο παράνομου στοιχήματος στη Σκιάθο

Κτάστημ παροχής Υπηρεσιών διαδικτύου, το οποίο λειτουργούσε ως πρακτορείο υ στοιχήματος εντοπίστηκε χθες 09.05.2015 το βράδυ στο νησί του Παπαδιαμάντη, από το της Διεύθυνσης Αστυνομίας ς.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν τρεις Σκιαθίτες και συγκεκριμένα ένας 19χρονος, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς και δύο παίκτες, ηλικίας 42 και 45 ετών, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ηλικίας 49 ετών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου του νησιού, κατά τον οποίο κατέλαβαν τον προσωρινά υπεύθυνο να επιτρέπει με σκοπό το κέρδος τη διενέργεια υ στοιχήματος, σχετικά με την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων, στο οποίο συμμετείχαν οι δύο παίκτες.

Από το χώρο του καταστήματος, αλλά και από την κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
• το χρηματικό των 136,55 ευρώ,
• τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπο, μία οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή, δύο εκτυπωτές, ως μέσα διευκόλυνσης στη διενέργεια παράνομου στοιχήματος, καθώς και
• δεκαεπτά εκτυπωμένα απο παράνομων στοιχημάτων.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παραβίαση της νομοθεσίας ¨περί παιγνίων¨ θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών .

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση