Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ποσότητα ηρωίνης είχε κρυμμένη στο στόμα του
Ποσότητα ηρωίνης  είχε κρυμμένη στο στόμα του

Ποσότητα ηρωίνης είχε κρυμμένη στο στόμα του

Ποσότητα ς είχε κρυμένη στο στόμα του ένας 36χρονος που συνελήφθη μαζί με έναν 34χρονο από αστυνομικούς του Αλμυρού.

Οι δύο άντρες επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. όχημα και σε αστυνομικό έλεγχο κατελήφθη ο 36χρονος να έχει κρυμμένες μέσα στο στόμα του δύο ποσότητα ς βάρους 16,4γρ. και 13,4γρ. αντίστοιχα.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο σπίτι του 36χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που είχε εγκαταστήσει ο συλληφθείς προκειμένου να ελέγχει περιμετρικά τον χώρο, διάφορα σύνεργα κι ένα .

Οι συλληφθέντες με τη που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Επίσης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθη 37χρονος με βάρους 1,23 γρ. και 11 τα οποία κατείχε στερούμενος ιατρικής συνταγής, ενώ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνελήφθη 34χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ποσότητα χασίς βάρους 0,77 γρ.

Συνελήφθη για φοροδιαφυγή και παράβαση του

Τέλος, δύο καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος 50χρονου ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καρδίτσας με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για φοροδιαφυγή και 70 ημερών για παράβαση του .

"Αλιεύοντας" την είδηση