Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ποσό 4,5 εκατ. ευρώ για την παράκαμψη του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου
Ποσό 4,5 εκατ. ευρώ για την παράκαμψη του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου

Ποσό 4,5 εκατ. ευρώ για την παράκαμψη του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου

Ενεργοποιούνται οι διαδικασίες ολοκλήρωσης των μελετών

 Αγοραστός και Κολυνδρίνη συναντήθηκαν με τον υπουργό Υποδομών Κ. Καραμανλή στην

 

Χρηματοδότηση 4, 5 εκατομμύρια από το Υπουργείο Υποδομών για την παράκαμψη του Χιονοδρομικού Κέντρου εξασφάλισαν ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και η αντιπεριφερειάρχης της και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη σε που είχαν με τον υπουργό Κώστα Καραμανλή στην .

Στη διάρκεια της συζήτησης, παρουσία και του γενικού γραμματέα του Υπουργείου  Γιώργου Καραγιάννη, συζητήθηκε η ολοκλήρωση του Περιφερειακού καθώς και η της μελέτης – Λαρίσης.

Μάλιστα ο κ. Αγοραστός συναντήθηκε και με τον μελετητή, ο οποίος ενημέρωσε ότι η μελέτη βρίσκεται για έγκριση στο Συμβούλιο Τεχνικών Έργων.

Οι κ.κ. Αγοραστός και Κολυνδρίνη ζήτησαν την ολοκλήρωση της Περιφερειακής Οδού δεδομένου ότι είναι ευθύνη του Υπουργείου Υποδομών να προχωρήσει το .

Σε αντίθετη περίπτωση  ο κ. Αγοραστός ζήτησε να δοθεί η αρμοδιότητα εκτέλεσης των έργων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο Θεσσαλίας επέμεινε στη δρομολόγηση του έργου της ηλεκτροκίνησης Βόλου – Λάρισας που παρόλες τις διαβεβαιώσεις διαχρονικά, δεν έχει προχωρήσει. «Είναι επιτακτική ανάγκη να ολοκληρωθεί η ηλεκτροκίνηση του θεσσαλικού σιδηρόδρομου» τόνισε χαρακτηριστικά στη διάρκεια της συνάντησης ο Θεσσαλίας,  ενώ ιδιαίτερη έγινε στο θέμα των αλλαγών στην νομοθεσία για την ταχύτερη υλοποίηση των έργων (Απαλλοτριώσεις, Νόμος 4412).

«Καταθέσαμε» ανέφερε ο κ. Αγοραστός «μαζί με την αντιπεριφερειάρχη    ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με συγκεκριμένα για την αναβάθμιση των υποδομών στη Μαγνησία. Στηρίζουμε τις προσπάθειες όλων των δημάρχων για ένταξη έργων στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών».

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση