Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πορεία με συνθήματα και φθορές σε τράπεζες από αναρχικούς
Πορεία με συνθήματα και φθορές σε τράπεζες από αναρχικούς

Πορεία με συνθήματα και φθορές σε τράπεζες από αναρχικούς

Πορεί με συνθήμτα κατά του φασισμού, της Χρυσής Αυγής, του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλά, πραγματοποίησαν οι σήμερα το βράδυ, οι οποίοι αυτή τη φορά κινήθηκαν ανεξάρτητοι από τις υπόλοιπες πορείες.

Οι αρχικά συγκεντρώθηκαν στις 6.30 μ.μ. στην Πλατεία του Αγίου Νικολάου και κατά τις 8.00 το βράδυ περίπου 300 άτομα ξεκίνησαν την πορεία τους προς το του Βόλου υπό το διακριτικό βλέμμα της Αστυνομίας.

Στο δημαρχείο της πόλης γέμισαν τους πέτρινους τοίχους με συνθήματα κατά της δημοτικής αρχής και στη συνέχεια, κινούμενοι επί της οδού Ιάσονος έσπασαν τη της εισόδου καθώς και την εξωτερική ταμπέλα ς, «κατέβασαν» και έσπασαν ταμπέλες τραπεζών, καθώς και ταμπέλες ενεχυροδανειστηρίων και καξαν αρχικά έξω και στη συνέχεια στη θόλο του Πανεπιστημίου.

Ειρηνικές οι άλλες πορείες για το Πολυτεχνείο

Οι δύο άλλες συγκεντρώσεις και πορείες που διοργάνωσαν οι φοιτητικοί σύλλογοι και το ΠΑΜΕ πραγματοποιήθηκαν ειρηνικά και χωρίς απρόοπτα με τη συμμετοχών πολιτών, φορέων και σωματείων.

Στις 7 μ.μ. ξεκίνησε η πορεία που διοργάνωσαν οι φοιτητικοί σύλλογοι από τη Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και με συνθήματα, διέσχισε την οδό Ιάσονος, Δημητριάδος, Καρτάλη, Αναλήψεως, Ιωλκού, Δημητριάδος και στη συνέχεια διά μέσου της οδού Ιάσονος στο Πανεπιστήμιο.

πολυτεχνειο1πολυτεχνειο2
πολυτεχνειο3πολυτεχνειο4

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση