Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πορεία στο Βόλο για τον Παύλο Φύσσα
Πορεία στο Βόλο για τον Παύλο Φύσσα

Πορεία στο Βόλο για τον Παύλο Φύσσα

Πορεία γίνεται αυτή την ώρα σε κεντρικούς ς του Βόλου, με αφορμή τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Δεκάδες αντιφασιστών, μελών κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και συλλογικοτήτων άρχισαν να συγκεντρώνονται λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα  στην Πλατεία Αγ. Νικολάου στο Βόλο, ενώ λίγο μετά τις 7.30 ξεκίνησαν πορεία στους ς της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής και του φασισμού.

Αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου διοχέτευαν την κυκλοφορία από άλλους δρόμους, ώστε να μη διασταυρωθούν αυτοκίνητα με την πορεία, ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας παρακολουθούσαν διακριτικά την αντιφασιστική πορεία.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ, η πορεία που πραγματοποιήθηκε από σήμερα το απόγευμα, για την συμπλήρωση πέντε χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Αγ. Νικολάου. Εκεί συγκεντρώθηκαν μέλη αριστερών συλλογικοτήτων και αντιεξουσιαστές.

Η πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα.

Κινήθηκε μέσω των οδών Δημητριάδος, όπου στο υποκατάστημα της τράπεζας αντιεξουσιαστές έγραψαν σύνθημα “Φωτιά στις ”, στην οδό K. Καρτάλη στη συμβολή των οδών ς – K. Καρτάλη.

Στη συνέχεια, η πορεία κατευθύνθηκε στις οδούς Ανθ. αζή – και λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ, καξε έξω από το Πανεπιστήμιο ς στην οδό Ιάσονος, ενώ καθ' όλη της διάρκεια της πορείας, οι διαμαρτυρόμενοι φώναζαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, του φασισμού και της Αστυνομίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση