Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πόλος έλξης το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου
Πόλος  έλξης το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Πόλος έλξης το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Στο Χιονοδρομικό ο

Πόλο έλξης για χιλιάδες κόσμο αποτελεί το Πηλίου, σύμφωνα με τον  υπεύθυνο  του Χιονοδρομικού Κέντρου Γρ. Ιγγλέση ο οποίος είπε πως το είναι ανοιχτό κι έτοιμο να υποδεχτεί τους λάτρεις του σκι κι όχι μόνο.

Ο κ. Ιγγλέσης ανέφερε ότι από την εβδομάδα των Χριστουγέννων μέχρι και χθες υπολογίζεται ότι έχουν επισκεφτεί το Χιονοδρομικό περί στους 7.000 επισκέπτες, τονίζοντας ότι, μόνο χθες, βρέθηκαν στο Χιονοδρομικό 2.000 άτομα.

Επίσης, ανέφερε ότι το Χιονοδρομικό έχουν επισκεφτεί κι αρκετοί ξένοι , κυρίως Άγγλοι, ενώ συνέστησε στον κόσμο υπομονή λόγω του μεγάλου όγκου επισκεπτών , επισημαίνοντας ότι οι και οι ξένοι έχουν υπομονή κάτι που δεν ισχύει για τους ντόπιους.

Τέλος ανέφερε ότι στο Χιονοδρομικό έχει πάνω 1 μέτρο χιόνι το οποίο «πατιέται» από τα μηχανήματα και τόσο οι πίστες όσο και τα λιφτ, είναι έτοιμα να υποδεχτούν τον κόσμο, ενώ εκτίμησε  ότι αν συνεχίσει έτσι ο καιρός το Χιονοδρομικό θα συνεχίσει τη λειτουργία του μέχρι τέλος του μήνα.

Στιγμές χαλάρωσης μαζί με την οικογένειά του στο Πήλιο απολαμβάνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας . Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magnesianews.gr ο κ. Μητσοτάκης εθεάθη από νωρίς σήμερα το πρωί στο να κατεβαίνει τις πίστες αφήνοντας πίσω για λίγο τα προβλήματα και την πολιτική. Μαζί του και ο κουμπάρος του, μέλος του ΚΠΕ της Νέας Δημοκρατίας και περιφερειακός σύμβουλος, Γιώργος ς. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθαν και τα αποκλειστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα που πιστοποιούν την ιδιωτική αυτή του προέδρου της ΝΔ. Όπως θα δείτε παρακάτω ο κ. Μητσοτάκης περίμενε κανονικά στην ουρά για να ανέβει στα λιφτ, χωρίς να παρακάμψει κανέναν σκιερ, ενώ όταν ερωτήθηκε από συνεργάτη του magnesianews.gr για το Πήλιο και το τοπίο αποκρίθηκε μονολεκτικά λέγοντας «απόλαυση»

Στο Πήλιο ο αρχηγός της ΝΔ

Στο Πήλιο βρίσκεται  ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με την οικογένειά του και τον κουμπάρο του Γιώργο .

Ο Κυριάκος  Μητσοτάκης εθεάθη από νωρίς σήμερα το πρωί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου κάνοντας σκί στις πίστες μαζί με τον  κουμπάρο του, μέλος του ΚΠΕ της Νέας Δημοκρατίας και περιφερειακό σύμβουλο, Γιώργο Καλτσογιάννη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ περίμενε κανονικά στην ουρά για να ανέβει στα λιφτ, χωρίς να παρακάμψει κανέναν σκιερ, ενώ χαρακτήρισε «απόλαυση» το σκηνικό.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση