Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πόλος έλξης το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου το τριήμερο των Χριστουγέννων
Πόλος έλξης  το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου το τριήμερο των Χριστουγέννων

Πόλος έλξης το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου το τριήμερο των Χριστουγέννων

 

Πλήθος επισκεπτών, αλλά και ξένοι τουρίστες   (πάνω από 2.000 άτομα) επισκέφθηκαν το τριήμερο των Χριστουγέννων το , στα .

Ο πρόεδρος της Κενταύρων Όρος, Γρηγόρης Ιγγλέσης, σε του είπε ότι όσοι βρέθηκαν στο Πηλίου, ευχαριστήθηκαν το πολύ και φυσικό χιόνι και απόλαυσαν το αγαπημένο τους σπόρ, ενώ δεν υπήρξε κανένα τεχνικό πρόβλημα καθ΄όλη τη διάρκεια του τριημέρου των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τον κ. Ιγγλέση τα έσοδα για το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, αυτό το τριήμερο,  κινήθηκαν σε καλά επίπεδα και με αυτά θα καλυφθούν  υποχρεώσεις περασμένων ετών.

Επίσης,  είπε  πως σύμφωνα  με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, από αύριο και ως την ερχόμενη Παρασκευή θα έχουμε ξανά χιονοπτώσεις στην περιοχή της ς, οπότε θα υπάρχει φρέσκο χιόνι στο Χιονοδρομικό. «Το πατημένο χιόνι περνάει το ένα μέτρο και πιστεύω ότι με τα ρατράκ θα μπορέσουμε να το διατηρήσουμε μέχρι τα Ιανουαρίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Ιγγλέση , προετοιμάζεται για την ημέρα των Φώτων η καθιερωμένη «Λευκή ύχτα», στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, ένα νυχτερινό happening, με μουσική, φαγητό και πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες.

Η «Λευκή Νύχτα» αποτελεί θεσμό για το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου  και συνήθως πραγματοποιείται την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα στις 6 Ιανουαρίου 2017, καθώς τότε προβλέπεται καλύτερος και με υψηλότερες θερμοες.

xionodromiko

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση