Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πόλο – Τσάμπιονς Λιγκ: Στα πέναλτι έχασε τον τίτλο ο Ολυμπιακός
Πόλο – Τσάμπιονς Λιγκ: Στα πέναλτι έχασε τον τίτλο ο Ολυμπιακός

Πόλο – Τσάμπιονς Λιγκ: Στα πέναλτι έχασε τον τίτλο ο Ολυμπιακός

ΣΠΥΡΙΛΑ ΣΠΑΕΑ

Στη διαδικασία του… ξαφνικού θανάτου έχασε το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα του Ολυμπιακού. Σε έναν τελικό για…γερά νεύρα, οι «» ηττήθησαν από τη Φερεντσβάρος με 13-14 (κανονική διάρκεια 10-10) και δεν κατάφεραν να επαναλάβουν την περσινή επιτυχία τους.

Η αναμέτρηση άρχισε με τη Φερεντσβάρος να πετυχαίνει πρώτη τέρμα με τον ϊ ενώ ο γρήγορα «απάντησε» με τον εννηδουνιά. Ο Μίτροβιτς έβαλε και πάλι μπροστά τους Ούγγρους, ενώ οι «Πειραιώτες» είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω. Τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο οκτάλεπτο οι παίκτες της Φερεντσβάρος διατήρησαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τους «Μαγυάρους» να προηγούνται με 8-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι «» με εννηδουμνιά και Μουρίκη μείωσαν σε 7-8 αλλά και πάλι οι Ούγγροι διεύρυναν τη διαφορά, εκμεταλλευόμενοι τα κακά ποσοστά της ελληνικής ομάδας στον παίκτη παραπάνω . Το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον πίνακα να δείχνει 10-7.

Οι «Πειραιώτες», στην έναρξη του τέταρτου οκταλέπτου, πέτυχαν γκολ με τον Γεννηδουνιά, ο Φουντούλης μείωσε σε 9-10 και οι «ερυθρόλευκοι», εκμεταλλευόμενοι την υπεροχή στον παίκτη παραπάνω, ισοφάρισαν με τον Γεννηδουνιά σε 10-10. Με καλή άμυνα ο οδήγησε την αναμέτρηση στα πέναλτι.

Στη διαδικασία των πέναλτι ευστόχησαν για τον Ολυμπιακό οι Αργυρόπουλος, Δερβίσης καιΓεννηδουνιάς. Ήταν η τελευταία αναμέτρηση του Πάβιτς καθώς ο Κριοοάτης έχει αποφασίσει να κρεμάσει το σκουφάκι του.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση