Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πόλο: Νίκη με Ολλανδία, το βλέμμα στην Κροατία
Πόλο: Νίκη με Ολλανδία, το βλέμμα στην Κροατία

Πόλο: Νίκη με Ολλανδία, το βλέμμα στην Κροατία

Το σερί των επιτυχιών συνέχισε και η ανδρική ομάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Οι διεθνείς μας επισαν της ς με 12-7 (6-3, 3-2, 2-2, 1-0) και είναι έτοιμοι για το αυριανό καθοριστικό, για την πρώτη θέση του ομίλου, παιχνίδι με την Κροατία. Σήμερα οι αντιμετωπίζουν το .

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στη μαχητική Ολλανδία. Από την αρχή του παιχνιδιού απέκτησε διαφορά ασφαλείας και έμεινε μπροστά στο σκορ μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, κάνοντας και οικονομία δυνάμεων εν όψει της αυριανής συνάντησης. Τα περισσότερα τέρματα σημείωσε ο Αγγελος Βλαχόπουλος (6).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μοιράζεται την πρώτη θέση στον όμιλο του με την Κροατία. Ετσι, το «εισιτήριο» για τις οκτώ καλύτερες ανδρικές ομάδες της ς θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι. ια να αποκτήσει αυτό… γαλανόλευκο χρώμα, πρέπει η εθνική μας να νικήσει ή να φέρει ισοπαλία με την πολύ δυνατή αντίπαλό της.

Η βαθμολογία: Ελλάς 6, Κροατία 6, Ολλανδία 0, 0.

Η ελληνική ομάδα: Φλέγκας, εννηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Νικολαΐδης, Φουντούλης 2, Καπότσης 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 6, Ζερδεβάς.

Την αγωνιστική σκυτάλη παίρνει σήμερα η εθνική γυναικών. Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση αντιμετωπίζουν το , μια ομάδα κατώτερης δυναμικότητας από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου του.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση