Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Συνάντηση πολιτιστικών συλλόγων για την Πολιτιστική πρωτεύουσα
Συνάντηση πολιτιστικών συλλόγων  για την Πολιτιστική πρωτεύουσα

Συνάντηση πολιτιστικών συλλόγων για την Πολιτιστική πρωτεύουσα

Mε τους εκπροσώπους των συναντήθηκαν τα μέλη της Επιτροπής για τη διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021, σήμερα Τρίτη το μεσημέρι στο Δημαρχείο, με σκοπό την και την ενεργοποίησής τους για την ενίσχυση της υποψηφιότητας.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος, Γεωργία Μποντού -Τοκαλή και η καλλιτεχνική διευθύντρια Μαρίτα Παπαρίζου ενημέρωσαν για τις μέχρι τώρα ενέργειες της Επιτροπής Διεκδίκησης, ενώ από την πλευρά των εκπροσώπων των συνολικά 42 Συλλόγων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, κατατέθηκαν οι απόψεις τους και προτάσεις τους αναφορικά με τη συμμετοχή που μπορεί να έχουν στην προσπάθεια.

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος ανέφερε ότι η γίνεται αρχικά μόνο στους Συλλόγους με έδρα τον ενιαίο Δήμο Βόλου, αν και όπως είπε ήταν χρονοβόρα η καταγραφή τους αφού δεν υπήρχαν επικαιροποιημένα στοιχεία στο Δήμο και ακολούθως θα πραγματοποιηθεί ανάλογη συνάντηση με τους Συλλόγους των υιπων Δήμων του ομού.

Σε τελική φάση θα πραγματοποιηθεί ευρεία με τη συμμετοχή όλων προκειμένου όπως τόνισε η κ. Μποντού -Τοκαλή να γίνει συγκερασμός των προτάσεων και με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και δραστηριότητες του κάθε Συλλόγου να περιληφθούν στο φάκελο διεκδίκησης συγκεκριμένες προτάσεις δράσεων.

Επίσης,αποφασίστηκε τα μέλη των Συλλόγων που επιθυμούν να δηλώσουν την πρόθεσή τους να μετέχουν ως στην διοργάνωση εκδηλώσεων και στην προσπάθεια διεκδίκησης, ενώ ενημέρωση για τις ως τώρα δραστηριότητες της Επιτροπής Διεκδίκησης έκανε και ο εκτελεστικός διευθυντής Βασίλειος Αναστασίου.

Τέλος, στα θέματα εθελοντισμού αναφέρθηκε ο υπεύθυνος εθελοντισμού ικόλαος Ντόκος και ο συντονιστής εθελοντισμού Γιώργος Αχλαδιώτης.
politistiki1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση