Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Συνάντηση πολιτιστικών συλλόγων για την Πολιτιστική πρωτεύουσα
Συνάντηση πολιτιστικών συλλόγων  για την Πολιτιστική πρωτεύουσα

Συνάντηση πολιτιστικών συλλόγων για την Πολιτιστική πρωτεύουσα

Mε τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων Βόλου συναντήθηκαν τα μέλη της Επιτροπής για τη του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021, σήμερα Τρίτη το μεσημέρι στο Δημαρχείο, με σκοπό την ενημέρωση και την ενεργοποίησής τους για την ενίσχυση της υποψηφιότητας.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος, Γεωργία Μποντού -Τοκαλή και η καλλιτεχνική διευθύντρια Μαρίτα Παπαρίζου ενημέρωσαν για τις μέχρι τώρα ενέργειες της Επιτροπής Διεκδίκησης, ενώ από την πλευρά των εκπροσώπων των συνολικά 42 Συλλόγων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, κατατέθηκαν οι απόψεις τους και τους αναφορικά με τη συμμετοχή που μπορεί να έχουν στην προσπάθεια.

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Βόλου ανέφερε ότι η ενημέρωση γίνεται αρχικά μόνο στους Συλλόγους με έδρα τον ενιαίο Δήμο Βόλου, αν και όπως είπε ήταν χρονοβόρα η καταγραφή τους αφού δεν υπήρχαν επικαιροποιημένα στοιχεία στο Δήμο και ακολούθως θα πραγματοποιηθεί ανάλογη με τους Συλλόγους των υπόλοιπων Δήμων του Νομού.

Σε τελική φάση θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων προκειμένου όπως τόνισε η κ. Μποντού -Τοκαλή να γίνει συγκερασμός των προτάσεων και με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και δραστηριότητες του κάθε Συλλόγου να περιληφθούν στο φάκελο διεκδίκησης συγκεκριμένες δράσεων.

Επίσης,αποφασίστηκε τα μέλη των Συλλόγων που επιθυμούν να δηλώσουν την πρόθεσή τους να μετέχουν ως στην διοργάνωση εκδηλώσεων και στην προσπάθεια διεκδίκησης, ενώ ενημέρωση για τις ως τώρα δραστηριότητες της Επιτροπής Διεκδίκησης έκανε και ο εκτελεστικός διευθυντής Βασίλειος Αναστασίου.

Τέλος, στα θέματα εθελοντισμού αναφέρθηκε ο υπεύθυνος εθελοντισμού Νικόλαος Ντόκος και ο συντονιστής εθελοντισμού Γιώργος Αχλαδιώτης.
politistiki1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση