Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Πολίτες του Βόλου ενάντια στα εμβόλια, στα 5G και στην στέρηση ελευθερίας
Πολίτες του Βόλου ενάντια στα εμβόλια, στα 5G και στην στέρηση ελευθερίας

Πολίτες του Βόλου ενάντια στα εμβόλια, στα 5G και στην στέρηση ελευθερίας

του διαδήλωσαν σήμερα  το απόγευμα ενάντια στα , στα 5G και στην στέρηση ελευθερία, ενώ κρατώντας ελληνικές σημαίες και με πλακάτ που ανέγραφαν “Όχι στο ρατσισμό κατά των ορθοδόξων”,  συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία στο Δημαρχείο του .

Ο συνταξιούχος ΥΠΕΞ και Υπουργείου Παιδείας, συγγραφέας κι ερευνητής, που πρόσφατα μετακόμισε στο Βόλο για οικογενειακούς λόγους και δραστηριοποιείται 10 χρόνια στην υπόθεση της πατρίδας με τους “Δρόμους Ελλήνων”, Δημ. Μαντές , είπε: “Η σημερινή πρωτοβουλία ανήκει στους που βλέπουμε ότι η Ελλάδα ισλαμοποιείται,  έχει μεγάλο πρόβλημα και κάνουμε παγκόσμια συγκέντρωση των απανταχού Ελλήνων από την Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Αφρική και σε όλη την Ευρώπη”.

Ο ίδιος συμπλήρωσε  λέγοντας ότι “τα θέματα που θέτουμε είναι η παράνομη και αντισυνταγματική στέρηση της ελευθερίας του κάθε Έλληνα πολίτη, ο καταναγκαστικός εμβολιασμός του κάθε ανθρώπου από αμφίβολα και μη επαρκώς ελεγμένα, με την όποια επίπτωση στην υγεία μας, η επιβολή τοποθέτησης στο κορμί μας οποιουδήποτε ξένου αντικείμενου μέσω του εμβολίου που θέλουν να μας χορηγηθεί καταναγκαστικά, η τοποθέτηση των κεραιών 5G, η μεγάλης συχνότητας και ενδεχομένως επικίνδυνη ακτινοβολία αυτών, η στέρηση της ελευθερίας λόγου και η αποσιώπηση πραγματικών γεγονότων, οι συνεχείς εισροές παράνομων μεταναστών στα νησιά μας και η αλλοίωση του πληθυσμού σε αντίθεση με αυτά που έλεγε ο ότι δεν θα κάνει εισροή και ισλαμιστών στην ενδοχώρα.

Η αντίσταση που έγινε στη Λέσβο και στη Χίο και οι δυνάμεις καταστολής ρεζιλεύτηκαν και για να τις εξιλεώσουν τις έστειλαν στον Έβρο Αυτό ήταν ένα ωραίο τέχνασμα. Κατέστρεψαν  περιουσίες Ελλήνων. Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους ανθρώπους που νοιάζονται γι’ αυτή τη χώρα. Αν χάσουμε εμείς αυτή τη χώρα δεν θα χουμε που να πάμε.  Λέμε ναι στη Θεία κοινωνία και τις ανοιχτές εκκλησίες. Όχι στην ισλαμοποίηση της χώρας.Έκλεισαν οι εκκλησίες μας και ο καλούσε ανενόχλητος τους πιστούς στα ραμαζάνια. Είναι άρθρα του συντάγματος που καταπατήθηκαν και πρέπει σύσσωμος ο ελληνικός λαός να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Όχι στην εξαθλίωση των Ελλήνων”.

Ο  Αθαν. Αναστασίου τόνισε:  “Ενώνουμε τη φωνή μας και το κάλεσμα είναι για τον απανταχού ελληνισμό. Γίνονται συγκεντρώσεις σε Αμερική Αυστραλία . Όλοι οι Έλληνες έχουν πάρει πρόσκληση να βγούν έξω και το κάλεσμα έγινε από τον Χριστό. Κάποιοι θα το χλευάσουν αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Σήμερα ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για να δώσουν οι Έλληνες τα φώτα σε όλο τον κόσμο.

Οι Έλληνες σήμερα θα δώσουν το έναυσμα για να παλέψει ο κόσμος για την ελευθερία του, γιατί βλέπουμε μια τάση να υπάρχει οργουελική χούντα. Έχουν διαβάσει το “1984” και θέλουν να επιβάλλουν αυτά που αναφέρει. Θα υπάρξουν κι άλλες κινητοποιήσεις. Είμαστε ενάντια σε όσους θέλουν να παρακάμψουν τον όρκο του Ιπποκράτη και να επιβάλλουν εμβόλια αμφιβόλου ποιότητας, τα οποία έχουν και ίχνος ηλεκτρονικής ανίχνευσης που θέλουν να μετατρέψουν τον άνθρωπο σε αριθμό και να μας στερήσουν την ελευθερία μας και το 5g είναι σύστημα ακραίας παρακολούθησης και θέλουν να μας μετατρέψουν σε μια κοινωνία Τζόρτζ Όργουελ. Έχουμε υποχρέωση να αντισταθούμε γιατί από εδώ ξεκίνησε η δημοκρατία και οι πρόγονοί μας έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον αερολιμένα Σκιάθου με πλαστά διαβατήρια #αεροδρόμιοΑλΠαπαδιαμάντης - https://t.co/8OryQN9DzG -

  • Μαζική και δυναμική απεργιακή συγκέντρωση στο Βόλο #απεργιακήσυγκέντρωση - https://t.co/iG3UAM7EWB -

  • Αρνητικά τα δείγματα από τα rapid-test σε Βόλο και Νότιο Πήλιο #Rapidtest - https://t.co/hARcfGwKTN -

"Αλιεύοντας" την είδηση