Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων στο Δήμο Βόλου
Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων στο Δήμο Βόλου

Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων στο Δήμο Βόλου

Κορυφώνεται η αγωνία των υποψηφίων για τα δημοτικά συμβούλια, καθώς πιθανώς μέχρι την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή, θα έχει τελειώσει η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης από το του Βόλου, παρά το γεγονός ότι υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην ορισμένων σάκων από τους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Ήδη έχει ξεκινήσει από προχθές η καταμέτρηση των σταυρών και για το με την διαδικασία να συνεχίζεται παράλληλα με αυτή των ονομάτων των υποψηφίων για τις στη Μαγνησία, και των δήμων που θα υπάρξει δεύτερος γύρος.

Στις δύο τελευταίες δίδεται προτεραιότητα και έπεται η σταυροδοσία των δημοτικών συμβούλων για το και Ρήγα Φεραίου που έβγαλαν δήμαρχο από τη πρώτη Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής πρώτος σε προτιμήσεις από την πλειοψηφούσα παράταξη στο νέο δημοτικό συμβούλιο του Αχ. Μπέου έρχεται ο Κ. Λούλης και ακολουθεί ο Α. , ο Γ. Πράττος, ο Θ. , ο Α. Ζέρβας, ο Απ. Ζαρκάδας, ο Γ. Βλιώρας, ο Κ. άκος, ο , ο Στ. Παπαευσταθίου, ο Γ. Τόρης, ο Δ. Κότογλου, ο Τ. Γκογκινούδης, ο Αθ. Σταυρίδης, ο Κ. άσιος, ο Α. Γαλάτης και ο Γ. Ρήγας.

Στη Ν. Ιωνία πρώτος σε σταυρούς φέρεται να είναι ο Χρ. Στεφόπουλος, με την ενσωμάτωση να βρίσκεται γύρω στο 50%.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση