Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων στο Δήμο Βόλου
Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων στο Δήμο Βόλου

Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων στο Δήμο Βόλου

Κορυφώνετι η αγωνία των υποψηφίων για τα δημοτικά συμβούλια, καθώς πιθανώς μέχρι την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή, θα έχει τελειώσει η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης από το Πρωτοδικείο του Βόλου, παρά το γεγονός ότι υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην παράδοση ορισμένων σάκων από τους δικαστικούς αροσώπους.

Ήδη έχει ξεκινήσει από προχθές η καταμέτρηση των σταυρών και για το Δήμο Βόλου με την διαδικασία να συνεχίζεται παράλληλα με αυτή των ονομάτων των υποψηφίων για τις Ευρω στη Μαγνησία, και των δήμων που θα υπάρξει δεύτερος γύρος.

Στις δύο τελευταίες δίδεται προτεραιότητα και έπεται η σταυροδοσία των δημοτικών συμβούλων για το Δήμο Βόλου και Ρήγα ου που έβγαλαν δήμαρχο από τη πρώτη .

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής πρώτος σε προτιμήσεις από την πλειοψηφούσα παράταξη στο νέο δημοτικό συμβούλιο του Αχ. Μπέου έρχεται ο Κ. Λούλης και ακολουθεί ο Α. , ο Γ. , ο Θ. , ο Α. Ζέρβας, ο Απ. Ζαρκάδας, ο Γ. Βλις, ο Κ. Νάκος, ο Γ. , ο Στ. Παπαευσταθίου, ο Γ. Τόρης, ο Δ. Κότογλου, ο Τ. Γκογκινούδης, ο Αθ. Σταυρίδης, ο Κ. Νάσιος, ο Α. Γαλάτης και ο Γ. Ρήγας.

Στη Ν. Ιωνία πρώτος σε σταυρούς φέρεται να είναι ο Χρ. Στεφόπουλος, με την ενσωμάτωση να βρίσκεται γύρω στο 50%.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση