Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Ποινή 30 μηνών για γυναίκα που έκλεβε ρεύμα για σχεδόν πέντε χρόνια
Ποινή 30 μηνών για γυναίκα που έκλεβε ρεύμα για σχεδόν πέντε χρόνια

Ποινή 30 μηνών για γυναίκα που έκλεβε ρεύμα για σχεδόν πέντε χρόνια

Επί σχεδόν πέντε χρόνια έκλεβε ρεύμα μια γυναίκα στο Βόλο, στο σπίτι στο οποίο διέμενε στο κέντρο της πόλης και έτσι καταδικάστηκε προχθές από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε φυλάκιση 30 μηνών με τριετή αναστολή, ενώ είναι άγνωστο το που διαμένει σήμερα.

Συγκεκριμένα η γυναίκα κατηγορούνταν για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση, καθώς φέρεται πως είχε πειράξει το μετρητή παραβιάζοντας τις σφραγίδες του κιβωτίου, όπως επίσης και τους ακροδέκτες του, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται η κατανάλωση του ρεύματος.

Συνολικά για το διάστημα από την 1η Δεκεμβρίου του 2012 έως και την 26η Ιουλίου του 2017, που γινόταν η ρευματοκλοπή η κατανάλωση κιλοβατώρων έφτασε τις 45.100, με την αξία του ηλεκτρικού ρεύματος, να ανέρχεται σε 8.194€ μαζί με το ΦΠΑ.

Έτσι το δικαστήριο την καταδίκασε ερήμην, καθώς πλέον είναι άγνωστο το που κατοικεί, σε φυλάκιση 30 μηνών με τριετή αναστολή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βόλος: Παράτησε στο δρόμο Ροτβάϊλερ και "άρπαξε" #ποινή 5.000€ #2018 #Βούλγαρος #Γλαφυρές… - https://t.co/xhY5hMgKpU -

  • Έβρισαν τον γείτονά τους στο Βόλο και "έφαγαν στο κεφάλι" #ποινή 45.000€ #2016 #άνδρας… - https://t.co/v4ZLHwFyCJ -

  • Καταδίκη 37χρονου στο Βόλο για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος #2018 #αλκοτέστ… - https://t.co/xSYBWWQfwK -

"Αλιεύοντας" την είδηση