Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ποινή 29 μηνών σε 32χρονο “νταή” που όρμησε σε 59χρονο στη Σκιάθο
Ποινή 29 μηνών σε 32χρονο “νταή” που όρμησε σε 59χρονο στη Σκιάθο

Ποινή 29 μηνών σε 32χρονο “νταή” που όρμησε σε 59χρονο στη Σκιάθο

“Νταήδες” αποδείχθηκαν τρεις νεαροί φίλοι οι οποίοι εξύβρισαν, απείλησαν και ο ένας μάλιστα έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος έναν 59χρονο στη Σκιάθο, μετά από τροχαίο υλικών ζημιών που είχαν με τον μεσήλικα. Η υπόθεση τους εκδικάστηκε χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο με το Δικαστήριο να επιβάλλει συνολική ποινή 29 μηνών με αναστολή  στον 32χρονο που χειροδίκησε κατά του άνδρα, και από έξι μήνες στους άλλους δύο.

Ειδικότερα ο πρώτος κατηγορούμενος, που απουσίαζε από τη δίκη όπως και οι άλλοι δύο, κατηγορούνταν για τέσσερις πράξεις και συγκεκριμένα για ψευδή αναφορά στην αρχή, αφού φέρεται να έδωσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας στον αστυνομικό που κλήθηκε στο περιστατικό, απλή σωματική βλάβη από πρόθεση, καθώς απώθησε ια τον 59χρονο, εξύβριση και .

Ακόμα στον 30χρονο και τον 32χρονο φίλους του, το δικαστήριο επέβαλε ποινή έξι μηνών με αναστολή και , για και εξύβριση.

Το γεγονός έλαβε χώρα στις 7 Αυγούστου του στη Σκιάθο, όταν οι τρεις φίλοι 32, 30 και 32 ετών Έλληνες, επιστρέφοντας από ολονύχτια στις 6:30 το πρωί, όντας μεθυσμένοι, συγκρούστηκαν με το αυτοκίνητο του 59χρονου Έλληνα με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές στα δύο .

Τότε κατέβηκαν κάτω και ζήτησαν τον λόγο από τον 59χρονο που πήγαινε εκείνη την ώρα στη δουλειά του, εξυβρίζοντας και απειλώντας τον, ενώ ο 32χρονος τον απώθησε ια, με τον 59χρονο να πέφτει στο χωρίς ευτυχώς να χτυπήσει.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, με τον μεσήλικα να υποβάλλει μήνυση κατά των τριών.

Μάλιστα στην κατάθεση του ενώπιον της έδρας ο άνδρας ανέφερε πως κάλεσε τον 32χρονο να είναι πιο ήρεμος αφού θα μπορούσε βάσει ηλικίας να είναι πατέρας του, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον συνετίσει, με τους δικαστές τελικά να καταδικάζουν και τους τρεις.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση