Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ποιήματα, ανδρικά μόρια και φυλλάδια πιτσαρίας στις φετινές κάλπες…
Ποιήματα, ανδρικά μόρια και φυλλάδια πιτσαρίας στις φετινές κάλπες…

Ποιήματα, ανδρικά μόρια και φυλλάδια πιτσαρίας στις φετινές κάλπες…

Από ζωγρφισμέν ανδρικά μόρια… μέχρι ποιήματα και διαφημιστικά φυλλάδια από πιτσαρίες (!) περιλάμε το φετινό εκλογικό μενού, αφού σε όλη τη Μαγνησία βρέθηκαν δεκάδες ανυ περιεχομένου ψηφοδέλτια, μετά το άνοιγμα των καλπών και την καταμέτρηση από τους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Παράλληλα σε εκλογικά τμήματα του κάποιοι θεώρησαν σωστό να ζωγραφίσουν ναζιστικές σβάστικες, ενώ εντοπίστηκαν πάνω από έξι ψηφοδέλτια τόσο στο Βόλο, όσο και σε άλλες περιοχές του νομού, όπου οι είχαν σκιτσάρει ανδρικά γεννητικά όργανα…

Σε εκλογικό τμήμα της Νέας Αγχιάλου, ψηφοφόρος θέλησε να εκφράσει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες, αναγράφοντας πάνω σε λευκό ένα ποίημα που ζητούσε από τον Θεό να μας σώσει, ενώ στο ίδιο τμήμα βρέθηκαν δύο συραμμένα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης και του ΛΑΟΣ, με τον πολίτη προφανώς να είναι οπαδός τόσο του Βελόπουλου, όσο και του Καρατζαφέρη χωρίς να μπορεί να αποφασίσει ποιον τελικά να προτιμήσει, θεωρώντας ότι είναι στα ίδια πολιτικά κυβικά.

Στον Πλάτανο του Δήμου Αλμυρού, βρέθηκαν τρία ψηφοδέλτια για τις Ευρωεκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ, στα οποία ο ψηφοφόρος είχε γράψει τη λέξη “προδότες”.

Σε τμήμα της Νεάπολης στο Βόλο ψηφοφόρος αποδείχθηκε κοσμιότερος σε σχέση με άλλους ζωγραφίζοντας απλά ένα ερωτηματικό που ξεκινούσε από την κορυφή και κατέληγε στη βάση του ψηφοδελτίου.

Αντίθετα καθόλου κόσμιοι δεν ήταν ψηφοφόροι σε χωριό του Κεντρικού Πηλίου, αφού βρέθηκαν ουκ ολίγα ψηφοδέλτια άσεμνου και αισχρού περιεχομένου, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες και πολίτες επέδειξαν κακή συμπεριφορά, καθώς γιοι συνοδεύοντας τους ηλικιωμένους γονείς τους επέμεναν να μπουν μέσα στο παραβάν για να τους πουν τι να ψηφίσουν, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένταση με την δικαστική αντιπρόσωπο.

Στο ίδιο μάλιστα χωριό ο χώρος των εκλογών βρίσκονταν κακή κατάσταση, αφού η αίθουσα ήταν μικρή και μάλιστα είχε χωριστεί σε Α και Β τμήμα μόνο μ' ένα παραβάν…

Τα προβλήματα στον συγκεκριμένο οικισμό ξεκίνησαν από νωρίς, μιας και την Παρασκευή υπήρξε καθυστέρηση τουλάχιστον τριών ωρών στην παράδοση του εκλογικού υλικού.

Ή ήθελε να κάνει τσάμπα διαφήμιση, ή ίσως να πεινούσε πολύ… ο πολίτης σε εκλογικό τμήμα του που έριξε στη κάλπη τον φάκελο στον οποίο είχε βάλει μέσα φυλλάδια από πιτσαρία, ενώ άλλος σε κάποιο από τα τμήματα του 3ου Δημοτικού στο κέντρο της πόλης το έριξε στη ζωολογία, ζωγραφίζοντας έναν γάϊδαρο!

Σε χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου ο ψηφοφόρος το έριξε στα ποδοσφαιρικά μη κρύβοντας τις οπαδικές του προτιμήσεις γράφοντας στο τη λέξη “θρύλος”, ενώ άλλος έβαλε έναν μεγάλο σταυρό που έπιανε όλο το χαρτί και το με τους σταυρούς συνεχίστηκε στο συγκεκριμένο χωριό, αφού άλλος σε λευκό ψηφοδέλτιο έφτιαξε έναν σχήματος χιαστί.

Αξίζει να τονιστεί πως στο Ειδικό Τμήμα του Καταστήματος Κράτησης στην Κασσαβέτεια από τους 33 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους (κρατούμενοι που δεν έχουν αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων) ψήφισαν οι 31, χωρίς να υπάρξει ούτε ένα άκυρο ψηφοδέλτιο…

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση