Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ποιες συναλλαγές δεν θα δέχονται από την Τρίτη οι Τράπεζες
Ποιες συναλλαγές δεν θα δέχονται από την Τρίτη οι Τράπεζες

Ποιες συναλλαγές δεν θα δέχονται από την Τρίτη οι Τράπεζες

ια τις συναλλαγές που δεν θα μπορούν να διενεργούν στα τραπεζικά καταστήματα από αύριο Τρίτη ενημερώνει τους  συναλλασσομένους η Ενωση Ελληνικών Τραπεζών (Τ) , μετά την για εφαρμογή του μέτρου για υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους.

Ειδικότερα, στην της Τ αναφέρεται:

Από την Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020 και μέχρις ότου υπάρξει νεότερη ανακοίνωση, δεν θα πραγματοποιούνται στα τραπεζικά καταστήματα με φυσική παρουσία οι ακόλουθες συναλλαγές:

– Αναλήψεις μετρητών έως 400 Η ανάληψη μέχρι του ποσού αυτού θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας, στα ΑΤΜ.

– Καταθέσεις μετρητών έως 1.000 . Οι καταθέσεις μέχρι του ποσού αυτού θα πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.

– Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (Δημόσιο, ενέργεια, , τηλεφωνία, συνδρομητική τηλε, ασφάλειες, κλπ) εξοφλούνται μέσω internet/mobilebanking ή στα ΑΤΜ. Δεν θα δίνεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης αυτών των συναλλαγών με χρήση μετρητών στο ταμείο.

– Η λογαριασμών (κινήσεων και υπολοίπων) πραγματοποιείται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ. Ενημερώσεις βιβλιαρίων ταμιευτηρίου δεν θα πραγματοποιούνται στο Δίκτυο Καταστημάτων.

Η ΕΕΤ παρακαλεί επίσης τους συναλλασσομένους να περιορίσουν τις επισκέψεις στα τραπεζικά καταστήματα, αλλά «εάν παρόλα αυτά καθίσταται αναγκαία η προσέλευσή τους τότε να διαθέτουν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τηρείτε τις αποστάσεις ασφαλείας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση