Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Ποια προϊόντα επιστρέφουν στα ράφια των σούπερ-μάρκετ
Ποια προϊόντα επιστρέφουν στα ράφια των σούπερ-μάρκετ

Ποια προϊόντα επιστρέφουν στα ράφια των σούπερ-μάρκετ

Προϊόντα που προστατεύουν από το κρύο, όπως κουβέρτες και θερμαντικά σώματα, θα μπορούν να πωλούν τα σούπερ-μάρκετ, εν όψει του κύματος ψύχους που αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Η νέα τροποποιημένη των προϊόντων που απαγορεύεται να πωλούνται στα σούπερ-μάρκετ -με εξαίρεση ορισμένα βιομηχανικά είδη- δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, η δόθηκε κατ’ εξαίρεση, προκειμένου οι πολίτες να είναι σε θέση να προμηθευθούν τα εν λόγω προϊόντα.

Η στο πλαίσιο των μέτρων για το lockdown έχει απαγορεύσει την πώληση διαρκών αγαθών -όπως , παπούτσια, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, παιχνίδια και - από τα σούπερ μάρκετ, για όσο διάστημα είναι κλειστά τα καταστήματα με σκοπό να μην δημιουργηθούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Λόγω των προβλέψεων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για κύμα ψύχους τις επόμενες ημέρες, θα δοθεί κατ΄εξαίρεση η να πωλούνται προϊόντα στα σούπερ μάρκετ που προστατεύουν από το κρύο. «Θα επιτρέψουμε να πωλούν κουβέρτες, παντόφλες, θερμαντικά σώματα και εν γένει τα βιομηχανικά προϊόντα που εμπίπτουν στον ΚΑΔ για τη … Δεν θα αφήσουμε τον κόσμο να κρυώνει», είχε τονίσει ο κ. Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ζωή αρχίζει όταν κλείνει ένας κύκλος… - https://t.co/PaAJUgRkjl -

  • Πέθανε στον ύπνο του 40χρονος αγιογράφος στη Ν. Αγχίαλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/oI1aWUp9SF -

  • Αιφνίδιος θάνατος πεζοπόρου στο #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/n1IKx7MKdh -

"Αλιεύοντας" την είδηση