Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ποδοσφαιρικός αγώνας στο ΕΑΚ Βόλου για τη στήριξη Ιδρυμάτων
Ποδοσφαιρικός αγώνας στο ΕΑΚ Βόλου για τη στήριξη  Ιδρυμάτων

Ποδοσφαιρικός αγώνας στο ΕΑΚ Βόλου για τη στήριξη Ιδρυμάτων

 

Ποδοσφαιρικός , φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για τη στήριξη του Ορφανοτροφείου Βόλου, του σωματείου  “Φλόγα” και της , διοργανώνεται στις 2 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. στο του Βόλου, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ν.Π.Σ. Βόλος.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου τονίστηκε το πόσο σημαντική είναι η σύμπραξη μεταξύ συλλόγων που ασχολούνται με το παιδί για να πετύχουν την οικονομική ενίσχυση ώστε να καλύψουν καθημερινές ανάγκες των παιδιών.

Ο πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου Κώστας Θεοδώρου ευχαρίστησε τους προέδρους των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων που ανταποκρίθηκαν στο κοινωνικό αυτό κάλεσμα. “Εκτιμώ ότι οι πολίτες θα αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και ελπίζω στη συνέχεια να γίνουν και άλλες κοινές εκδηλώσεις ώστε να υπάρξει οικονομική στήριξη και να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών. Άλλωστε ο γίνεται για τα παιδιά και όχι για τις διοικήσεις”.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται σε 5 ευρώ.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “Φλόγα” κα. Τριανταφύλλου επισήμανε ότι την 1 και 2 Σεπτεμβρίου “Η Φλόγα” θα βρίσκεται με σταντ στην του Βόλου και θα διαθέσει ένα αριθμό εισιτηρίων για τον αγώνα. Επιπλέον έχει οργανώσει και εθελοντικό έλεγχο για των οστών με ομάδα νοσηλευτών που θα έλθει από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Η Πέπη   από το παράρτημα της στο Βόλο ανέφερε ότι με τέτοιου είδους εκδηλώσεις καλύπτουν προσωρινές ανάγκες αλλά πάντα υπάρχουν ανάγκες. Σημειώνεται ότι το 2018 η ΕΛΕΠΑΠ συμπληρώνει 20 χρόνια λειτουργίας του παραρτήματος στο Βόλο που καλύπτει τις ανάγκες παιδιών από τη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα.

Τέλος η πρόεδρος του Δ.Σ. της Φιλοπτώχου Κλέα εωργακλή επισήμανε ότι το Ορφανοτροφείο κάνει μια σημαντική προσπάθεια να καλύψει τις υποχρεώσεις του και για πρώτη φορά γίνεται αυτή η σύμπραξη με κοινό σκοπό. “Όλοι ασχολούμαστε με παιδιά που έχουν ανάγκη και γι αυτό ζητούμε τη συμ των συμπολιτών μας” επισήμανε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση