Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ποδοσφαιρικός αγώνας στο ΕΑΚ Βόλου για τη στήριξη Ιδρυμάτων
Ποδοσφαιρικός αγώνας στο ΕΑΚ Βόλου για τη στήριξη  Ιδρυμάτων

Ποδοσφαιρικός αγώνας στο ΕΑΚ Βόλου για τη στήριξη Ιδρυμάτων

 

Ποδοσφαιρικός αγώνας, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για τη στήριξη του Ορφανοτροφείου Βόλου, του σωματείου  “Φλόγα” και της ΕΛΕΠΑΠ, διοργανώνεται στις 2 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. στο του Βόλου, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ν.Π.Σ. Βόλος.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου τονίστηκε το πόσο σημαντική είναι η σύμπραξη μεταξύ συλλόγων που ασχολούνται με το παιδί για να πετύχουν την οικονομική ενίσχυση ώστε να καλύψουν καθημερινές ανάγκες των παιδιών.

Ο πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου Κώστας Θεοδώρου ευχαρίστησε τους προέδρους των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων που ανταποκρίθηκαν στο κοινωνικό αυτό κάλεσμα. “Εκτιμώ ότι οι πολίτες θα αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και ελπίζω στη συνέχεια να γίνουν και άλλες κοινές εκδηλώσεις ώστε να υπάρξει οικονομική στήριξη και να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών. Άλλωστε ο αγώνας γίνεται για τα και όχι για τις διοικήσεις”.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται σε 5 ευρώ.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “Φλόγα” κα. Τριανταφύλλου επισήμανε ότι την 1 και 2 Σεπτεμβρίου “Η Φλόγα” θα βρίσκεται με σταντ στην του Βόλου και θα διαθέσει ένα αριθμό εισιτηρίων για τον αγώνα. Επιπλέον έχει οργανώσει και εθελοντικό έλεγχο για δότες μυελού των οστών με ομάδα νοσηλευτών που θα έλθει από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Η Πέπη  Παπανδρέου από το παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στο Βόλο ανέφερε ότι με τέτοιου είδους εκδηλώσεις καλύπτουν προσωρινές ανάγκες αλλά πάντα υπάρχουν ανάγκες. Σημειώνεται ότι το 2018 η ΕΛΕΠΑΠ συμπληρώνει 20 χρόνια λειτουργίας του παραρτήματος στο Βόλο που καλύπτει τις ανάγκες παιδιών από τη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα.

Τέλος η πρόεδρος του Δ.Σ. της Φιλοπτώχου Κλέα Γεωργακλή επισήμανε ότι το Ορφανοτροφείο κάνει μια σημαντική προσπάθεια να καλύψει τις υποχρεώσεις του και για πρώτη φορά γίνεται αυτή η σύμπραξη με κοινό σκοπό. “Όλοι ασχολούμαστε με που έχουν ανάγκη και γι αυτό ζητούμε τη συμπαράσταση των συμπολιτών μας” επισήμανε.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού μεταξύ Kαλών Νερών και Βυζίτσας - https://t.co/14mkwWWz5k… -

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

"Αλιεύοντας" την είδηση