Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Πλήθος Βολιωτών στην πλατεία του Αγίου Νικολάου για το γιορτινό τραπέζι
Πλήθος Βολιωτών στην πλατεία του Αγίου Νικολάου για το γιορτινό τραπέζι

Πλήθος Βολιωτών στην πλατεία του Αγίου Νικολάου για το γιορτινό τραπέζι

Πλήθος Βολιωτών βρίσκονται αυτή την στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, ενώ σχημάτισε ουρά για να φάει και να πιεί στο γιορτινό τραπέζι που παρέχουν ο και ο Ιδιοκτητών Καφετεριών, Μπαρ, Αναψυκτηρίων και Εστίασης .

Δύο χιλιάδες μερίδες φαγητού διατίθενται στο γιορτινό τραπέζι που ξεκίνησε στις 7.00 το απόγευμα και μέχρι στις 11.00 το βράδυ θα γίνουν ανάρπαστες.

Πρόκειται για μία βραδιά με μουσική και εδέσματα στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου, μία ευκαιρία για γιορτινή διασκέδαση για τον κάθε δημότη της πόλης, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, καθώς τα πάντα προσφέρονται .

Το μουσικό πρόγραμμα έχει αναλάβει η Λαϊκή Ορχήστρα «Διπλοπενιές» με μαέστρο τον Χρήστο Σταμούλη και τραγούδι από τους Θωμά Σκοτίδα και Κωνσταντίνο Σταμούλη και άλλους καλλιτέχνες που καθημερινά προστίθενται για να δώσουν στιγμές χαράς σε όλους τους δημότες.

Παραδοσιακούς χορούς παρουσιάζουν η Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού και ο Σύλλογος για τη διάδοση της ελληνικής ς Κάτω Λεχωνίων.

Η περυσινή του «Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού χιλίων και μίας θέσεων» επαναλαμβάνεται φέτος με 1.500 και μία πλέον θέσεις, καθώς η περυσινή συμμετοχή έβαλε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, καθώς το 2015 ήταν μία δυσκολότερη οικονομικά χρονιά για τους έλληνες, μία χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας η οικονομική έχει στερήσει και την παραμικρή δυνατότητα διασκέδασης σε πολλές από τις ελληνικές οικογένειες.

Στη ζεστή που δημιουργούν οι διοργανωτές, οι δημότες της πόλης συμμετέχουν οικογενειακά, με φίλους και συγγενείς, με κάθε άνθρωπο της πόλης που αισθάνεται την ανάγκη να γιορτάσει με τους συμπολίτες του τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Ακόμη και επιχειρήσεις από το χώρο της διακόσμησης, προσφέρθηκαν να συμβάλλουν με προϊόντα όπως άνθη, μπαλόνια, διακοσμητικά κλπ, ώστε να απλωθεί ένας μπουφές 60 και πλέον μέτρων, με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και γιορτινή διάθεση.

Η πρωτοβουλία και η ανάλογη ανταπόκριση, αποδεικνύουν ότι η πόλη του Βόλου διαθέτει δυνάμεις και θέληση για κοινωνική δράση και κινήσεις αλληλεγγύης.

christmas10 (2)christmas10 (1)

christmas7 (2)christmas7 (1)

christmas5 (1)christmas3

christmas2 (2)christmas2 (1)

christmas

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση