Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πλήθος κόσμου στο γιορτινό τραπέζι του Βόλου
Πλήθος κόσμου στο γιορτινό τραπέζι του Βόλου

Πλήθος κόσμου στο γιορτινό τραπέζι του Βόλου

 

Εκατοντάδες συμπολιτών, αλλά και επισκεπτών που έχουν κατακλύσει την πόλη, λόγω των εορτών και επισκέφθηκαν την καρδιά της εμπορικής ς, τίμησαν το μεγάλο γιορτινό τραπέζι που στήθηκε και φέτος στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου. με πρωτοβουλία των Δήμου και Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών, Μπαρ, Αναψυκτηρίων και Εστίασης Μαγνησίας και την πολύτιμη συμβολή επιχειρηματιών της πόλης και πλήθους εθελοντών.

Ανάμεσα στους εθελοντές, το σύνολο της δημοτικής ομάδας πλειοψηφίας του Δήμου , και ο  Βόλου, Αχ. , που σε μια συμβολή κίνηση σέρβιραν τον κόσμο, που απόλαυσε μια γιορτινή βραδιά με εδέσματα και μουσική, με την λαϊκή ορχήστρα «Διπλοπενιές», ενώ και παραδοσιακούς χορούς παρουσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Νέα Αγχίαλος».

Η αυτή που εκφράζει το αίσθημα ς των κατοίκων του Βόλου, πλέον παίρνει τη μορφή του θεσμού και αποδεικνύεται μία ευκαιρία για γιορτινή για τον κάθε δημότη της πόλης, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, καθώς τα πάντα προσφέρονται δωρεάν.

Η πρωτοβουλία και η ανάλογη ανταπόκριση, δείχνουν ότι η πόλη του Βόλου διαθέτει δυνάμεις και θέληση για κοινωνική δράση και κινήσεις ς.

symvouli1

ethelontestrapezi-kosmos trapezi-kosmos1

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση