Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πλήθος κόσμου στο γιορτινό τραπέζι του Βόλου
Πλήθος κόσμου στο γιορτινό τραπέζι του Βόλου

Πλήθος κόσμου στο γιορτινό τραπέζι του Βόλου

 

Εκτοντάδες συμπολιτών, λλά και επισκεπτών που έχουν κατακλύσει την πόλη, λόγω των εορτών και επισκέφθηκαν την καρδιά της εμπορικής ς, τίμησαν το μεγάλο γιορτινό τραπέζι που στήθηκε και φέτος στον πεζόδρομο του . με πρωτοβουλία των Δήμου Βόλου και Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών, Μπαρ, Αναψυκτηρίων και Εστίασης ς και την πολύτιμη συμβολή επιχειρηματιών της πόλης και πλήθους εθελοντών.

Ανάμεσα στους , το σύνολο της δημοτικής ομάδας πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου, και ο  σε αργία δήμαρχος Βόλου, , που σε μια συμβολή κίνηση σέρβιραν τον κόσμο, που απόλαυσε μια γιορτινή βραδιά με εδέσματα και , με την λαϊκή ορχήστρα «Διπλοπενιές», ενώ και παραδοσιακούς χορούς παρουσίασε ο Σύλλογος «Η έα Αγχίαλος».

Η εκδήλωση αυτή που εκφράζει το αίσθημα αλληλεγγύης των κατοίκων του Βόλου, πλέον παίρνει τη μορφή του θεσμού και αποδεικνύεται μία ευκαιρία για γιορτινή διασκέδαση για τον κάθε δημότη της πόλης, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, καθώς τα πάντα προσφέρονται δωρεάν.

Η πρωτοβουλία και η ανάλογη ανταπόκριση, δείχνουν ότι η πόλη του Βόλου διαθέτει δυνάμεις και θέληση για κοινωνική δράση και κινήσεις αλληλεγγύης.

symvouli1

ethelontestrapezi-kosmos trapezi-kosmos1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση