Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πλαστογράφησε τις πινακίδες του οχήματος του για να πάει στο Νοσοκομείο
Πλαστογράφησε τις πινακίδες του οχήματος του για να πάει στο Νοσοκομείο

Πλαστογράφησε τις πινακίδες του οχήματος του για να πάει στο Νοσοκομείο

Την Πρσκευή θα δικαστεί τελικά ο 43χρονος Βολιώτης που συνελήφθη προχθές το πρωί στο κέντρο της πόλης, να οδηγεί χωρίς και με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο άνδρας οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για να δικαστεί και ζήτησε να του δοθεί , προκειμένου να προετοιμαστεί και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 43χρονος συνελήφθη προχθές το πρωί στο Βόλο από αστυνομικούς της ΠΤΑ της Τροχαίας και στον έλεγχο που του έγινε, διαπιστώθηκε πως κινούνταν χωρίς να διαθέτει την απαραίτητη άδεια ικανότητας ς, καθώς του είχε αφαιρεθεί από την ίδια υπηρεσία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες είχε συλληφθεί πάνω από μια φορά στο παρελθόν, να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στον αστυνομικό έλεγχο που του έγινε βρέθηκε ότι το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, καθώς οι γνήσιες βρίσκονταν στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική για πλαστογραφία μετά χρήσεως και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως χρωστούσε μεγάλο ποσό, αφού δεν είχε καταβάλλει στην εφορία τα κυκλοφορίας, και έτσι του αφαίρεσαν τις πινακίδες.

Θέλοντας να δικαιολογήσει την πράξη του είπε πως αντιμετώπισε κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα, απαιτήθηκε να μεταβεί στο οσοκομείο για να λάβει την απαραίτητη ιατρική , και γι' αυτό το λόγο εκτύπωσε τις πινακίδες. Επίσης υποστήριξε ότι για πρώτη φορά έκανε κάτι ανάλογο και ζήτησε να αντιμετωπιστεί με επιείκεια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση