Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στον 41χρονο από την Πορταριά που χτύπησε βαριά τον πατέρα του
Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στον 41χρονο από την Πορταριά που χτύπησε βαριά τον πατέρα του

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στον 41χρονο από την Πορταριά που χτύπησε βαριά τον πατέρα του

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, επέβαλε σήμερα το στον 41χρονο, που συνελήφθη για και πρόκληση σωματικών βλαβών από αστυνομικούς του Α.Τ. Περιφέρειας στην Πορταριά.

O 41χρονος κατηγορείται ότι τραυμάτισε με τα χέρια του τον 78χρονο πατέρα του, για , προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Ο 78χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Ο πρόεδρος της έδρας ρώτησε τον κατηγορούμενο ένα επιθυμεί να δικαστεί σήμερα κι αυτός συμφώνησε.

Αρχικά κατέθεσε ως μάρτυρας αστυνομικός του Α.Σ. ς ο οποίος είπε ότι χθες στις 12.1`5 τα μεσάνυκτα δέχθηκε τηλεφωνική κλήση από τη σύζυγο του δράστη, η οποία είπε ότι ο γιός χτυπάει πολύ άσχημα τον πατέρα του., τον οποίο οι δύο αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο τον βρήκαν αιμόφυρτο και ημίγυμνο πετάμενο σε βάτα.

Ο αστυνομικός είπε ακόμη πως βρήκε μέσα στο σπίτι σπασμένες καρέκλες και τους τοίχους όλο αίματα και τόνισε ότι πατέρας και γιός φέρονται σαν αγρίμια κι έχουν απασχολήσει πολλές φορές την Αστυνομία.
Επίσης πρόσθεσε πως τοποθέτησαν στον χτυπημένο ηλικιωμένο σε ένα παγκάκι κι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ , ενώ ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει και ο δεύτερος αστυνομικός που τον κυνήγησε έπεσε σε αν χαντάκι κι έσπασε το χέρι του.

Ο 41χρονος, πατέρας δύο παιδιών, στην απολογία του είπε πως η μητέρα του έχει ζητήσει με εισαγγελική παραγγελία να κλειστεί ο πατέρας του σε ψυχ κλινική , σημειώνοντας πως ο 78χρονος χτυπούσε τόσο την ίδια όσο και τη νύφη του.

Όπως είπε, χθες μάλωσε μαζί του, διότι έβριζε με ακατονόμαστες φράσεις τη νύφη του, κάτι που τον ανάγκασε να κατέβει στο , που διαμένουν οι του, όπου έγιναν όλα. Ο ίδιος ανέφερε ότι τον χτύπησε με τα χέρια και όχι με καρέκλα που ισχυρίστηκε ο αστυνομικός.

Ωστόσο τα επιχειρήματά του δεν έπεισαν το Δικαστήριο , αφού ο σε έντονο ύφος έκανε λόγο για ντροπής πράγματα και τον ρώτησε αν θα ήθελε να βρισκόταν στο γραφείο του ανακριτή κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και ο 41χρονος απάντησε αρνητικά, ενώ είπε ότι έχει δύο παιδιά τα οποία σκέφτεται.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ποινή των πέντε ετών χωρίς κανένα ελαφρυντικό χαρακτηρίζοντας τον δράστη ιδιαίτερα επικίνδυνο, πρόταση την οποία έκανε δεκτή το Προεδρείο και ο 41χρονος, που έδειχνε να μην έχει καταλάβει τις συνέπειες, θα οδηγηθεί στη .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση