Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Καθαρισμός οδικού κυκλώματος Πηλίου
Καθαρισμός οδικού κυκλώματος Πηλίου

Καθαρισμός οδικού κυκλώματος Πηλίου

Η σφοδρή βροχόπτωση στην περιοχή του ορεινού όγκου Πηλίου (Πορταριά, Χάνια , Ζαγορά) την Κυριακή 13-3-2016 σε συνδυασμό με τη χιονόπτωση που ακολούθησε είχε ως αποτέλεσμα το φράξιμο της ορθογωνικής τάφρου απορροής ομβρίων σε σποραδικές θέσεις του Οδικού Κυκλώματος Πηλίου από μπάζα-κλαδιά και φύλλα.

Γι’ αυτό το λόγο με εντολή της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας ήδη από την Πέμπτη μηχανήματα της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, και πιο συγκεκριμένα φορτωτής & τσαπάκι, επιχειρούν στο Οδικό Κύκλωμα Πηλίου, με σκοπό τον καθαρισμό κι απόφραξη των τάφρων στα σημεία επικινδυνότητας, για την βέλτιστη απορροή των υδάτων και την αποτροπή κινδύνου υποσκαφής του οδοστρώματος.

«Αν και με περιορισμένους πόρους κι ελάχιστο τεχνικό προσωπικό, οι εργασίες καθαρισμού θα συνεχιστούν για όσο κι όπου απαιτείται, προκειμένου να διασφαλίζεται η προσπελασιμότητα του οδικού δικτύου από κατοίκους αλλά και διερχόμενους επισκέπτες στην περιοχή μας», δήλωσε σχετικά η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη.

πηλιο (2)

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο "Αχίλλειο" η συναυλία της ιστορικής Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου - https://t.co/Ez8mgRqHUV -

  • Ελεύθερος ο Σέρβος οδηγός για το δυστύχημα στην Αθηνών-Λαρίσης - https://t.co/jTT8eUSHYy -

  • Τη ζωή της στην άσφαλτο άφησε αλλοδαπή που παρασύρθηκε από νταλίκα - https://t.co/rgKIP5FIkK -

"Αλιεύοντας" την είδηση