Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πιερρακάκης: Νωρίς τα αποτελέσματα των εκλογών
Πιερρακάκης: Νωρίς τα αποτελέσματα των εκλογών

Πιερρακάκης: Νωρίς τα αποτελέσματα των εκλογών

Έως τις 12 το βράδυ θ έχουμε στυρούς

«Έως τις 12 το βράδυ θα έχουν γίνει γνωστά τα των εκλογών», ανέφερε σήμερα ο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Η τεχνολογία στην ήρθε μέσω των εκλογών. Θα υπάρχει νωρίτερα η ευχέρεια να γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των εκλογών. Θα έχουμε όλα τα στοιχεία μπροστά μας», είπε ο ίδιος και σημείωσε: «Μέχρι τις 12 το βράδυ θα έχουμε σταυρούς, θα ξέρουμε ποιοι εκλέγονται », πρόσθεσε.

Market Pass

Ο Ψηφιακής Διακυβέρνησης επισήμανε πως μέχρι τις 8:00 το πρωί της Τρίτης οι αιτήσεις στην πλατφόρμα Market Pass έφτασαν τις 32.000, το οποίο καλύπτει το 85% του πληθυσμού.

«Τα αυτά θα πιστωθούν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, ασχέτως εάν δαπανηθούν . Αν πιστωθούν σε άυλη κάρτα, στις 3 του μήνα πιστώνεται το ποσό του βοηθήματος που αναλογεί, το οποίο πρέπει να δαπανηθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου . Τα αυτά, που θα πιστωθούν στην ψηφιακή κάρτα μέσω του κινητού, μπορούν να δαπανηθούν σε συγκεκριμένες κατηγορίες καταστημάτων», είπε ο κ. Πιερρακάκης.

Συνέχισε λέγοντας «Η άλλη επιλογή είναι η καταβολή χρημάτων μέσω IBAN σε τραπεζικό λογαριασμό, όπου πιστώνεται το 80% του ποσού που θα πιστωνόταν σε άυλη κάρτα. Τα χρήματα αυτά μπορούν να δαπανηθούν οποτεδήποτε και οπουδήποτε».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση