Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πιάστηκαν στα χέρια αλλοδαποί κρατούμενοι στις Φυλακές Χιλιαδούς
Πιάστηκαν στα χέρια αλλοδαποί κρατούμενοι στις Φυλακές Χιλιαδούς

Πιάστηκαν στα χέρια αλλοδαποί κρατούμενοι στις Φυλακές Χιλιαδούς

Ένταση επικράτησε για ακόμη μια φορά προχθές στο Κατάστημα Κράτησης Νέων των Φυλακών Βόλου, καθώς πιάστηκαν στα χέρια δύο νεαροί αλλοδαποί κρατούμενοι, με αποτέλεσμα ο ένας να χρειαστεί να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ειδικότερα χθες το πρωί εντός των φυλακών φιλονίκησαν δύο κρατούμενοι ηλικίας 20 και 21 ετών, με κατ από την και το Ιράκ για προσωπικές διαφορές.

Ο χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο τον Ιρακινό, προκαλώντας του ελαφριά τραύματα στο κεφάλι και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ μετά από λίγο επέστρεψε πάλι εντός των φυλακών.

Χθες συνεδρίασε το πειθαρχικό συμβούλιο του σωφρονιστηρίου, επιβάλλοντας πειθαρχικά στους δύο κρατούμε, χωρίς όμως να τιμωρηθεί κάποιος με μετ σε άλλη της χώρας.

Επίσης χθες ένας από το Αφγανιστάν προκάλεσε μικρή ζημιά στη ταράτσα του καταστήματος, ξηλώνοντας μια λαμαρίνα.

Να σημειωθεί πως τα περιστατικά διαμάχης μεταξύ των κρατουμένων είναι πολύ συχνά στις φυλακές της Χιλιαδούς, αφού υπάρχουν φυλακισμένοι από πολλές διαφορετικές εθνικότητες (, Αφγανιστάν, Συρία, Ιράκ, Αλγερία κ.α.), οι οποίοι έρχονται σε αντιπαράθεση για διάφορους λόγους μεταξύ τους, συγκροτώντας ομάδες.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση