Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Πιάστηκαν στα χέρια αλλοδαποί κρατούμενοι στις Φυλακές Χιλιαδούς
Πιάστηκαν στα χέρια αλλοδαποί κρατούμενοι στις Φυλακές Χιλιαδούς

Πιάστηκαν στα χέρια αλλοδαποί κρατούμενοι στις Φυλακές Χιλιαδούς

Ένταση επικράτησε για ακόμη μια φορά προχθές στο Κατάστημα Κράτησης Νέων των Φυλακών Βόλου, καθώς πιάστηκαν στα χέρια δύο νεαροί κρατούμενοι, με αποτέλεσμα ο ένας να χρειαστεί να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ειδικότερα χθες το πρωί εντός των φυλακών φιλονίκησαν δύο κρατούμενοι ηλικίας 20 και 21 ετών, με καταγωγή από την Παλαιστίνη και το Ιράκ για προσωπικές διαφορές.

Ο Παλαιστίνιος χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο τον Ιρακινό, προκαλώντας του ελαφριά τραύματα στο κεφάλι και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ μετά από λίγο επέστρεψε πάλι εντός των φυλακών.

Χθες συνεδρίασε το πειθαρχικό συμβούλιο του σωφρονιστηρίου, επιβάλλοντας πειθαρχικά στους δύο κρατούμενους, χωρίς όμως να τιμωρηθεί κάποιος με μεταγωγή σε άλλη φυλακή της χώρας.

Επίσης χθες ένας νεαρός κρατούμενος από το Αφγανιστάν προκάλεσε μικρή ζημιά στη ταράτσα του καταστήματος, ξηλώνοντας μια λαμαρίνα.

Να σημειωθεί πως τα περιστατικά διαμάχης μεταξύ των κρατουμένων είναι πολύ συχνά στις φυλακές της Χιλιαδούς, αφού υπάρχουν φυλακισμένοι από πολλές διαφορετικές εθνικότητες (Πακιστάν, Αφγανιστάν, Συρία, Ιράκ, Αλγερία κ.α.), οι οποίοι έρχονται σε για διάφορους λόγους μεταξύ τους, συγκροτώντας ομάδες.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βεβαιώσεις αμπελοκαλλιέργειας για το έτος 2021 #αμπελοκαλλιέργεια - https://t.co/MItHy3qxQP -

  • Η εκκλησία της Δημητριάδος τίμησε τον Άγιο Δημήτριο #ΆγιοςΔημήτριος - https://t.co/xfsmgRqt1H -

  • Βλάβη στο νέο #ρολόι του σιλό Βόλου #ρολόι - https://t.co/Y94faEAKiV -

"Αλιεύοντας" την είδηση