Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πέταξαν μπογιές κι έγραψαν συνθήματα τα μέλη της “ΤΕΡΜΙΤΑ” στο Βόλο
Πέταξαν μπογιές κι έγραψαν συνθήματα τα μέλη της “ΤΕΡΜΙΤΑ” στο Βόλο

Πέταξαν μπογιές κι έγραψαν συνθήματα τα μέλη της “ΤΕΡΜΙΤΑ” στο Βόλο

Πέτξν μπογιές κι έγραψαν συνθήματα τα μέλη της “ΤΕΡΜΙΤΑ” σήμερα το απόγευμα στο Βόλο, κατά τη διάρκεια πορείας που πραγματοποίησαν.

Κρατώντας πανό και πετώντας φυλλάδια στα οποία αναγράφοντας “10,100 1000άδες καταλήψεις ενάντια σε έναν κόσμο οργάνωμένης πλήξης – Το Πανεπιστήμιο παράγει τους σύγχρο σκλάβους του διεθνούς κεφαλαίου”, μέλη της κατάληψης, φώναζαν συνθήματα.

Η πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ από τη θόλο του Θεσσαλίας και κινήθηκε στις οδούς Δημητριάδος – Κ.Καρτάλη – Ανθ. Γαζή – Καποδιστρίου – 2ας Νοεμβρίου και μπροστά από τη φοιτητική λέσχη, στην οδό Θρακών – Βασσάνη.

Kατά την διάρκεια της προρείας έριξαν μπογιές κι έγραψαν συνθήματα στην πυλωτή πολυς όπου στεγάζεται τοπική .

Στο σημείο εκεί κουκουλοφόροι και κρανοφόροι, πέταξαν μπογιές μαύρες και μπλε σε είσοδο πολυς όπου στεγάζεται η οικία και η εταιρεία τoυ ιδιοκτήτη της ΑΚΤΙΣ , που δεν έχει καμία σχέση με τον διαγωνισμό, για την επέκταση της Πολυτεχνικής Σχολής, καθώς είχε αποσυρθεί από την διαδικασία από την πρώτη φάση.

Στη συνέχεια τα μέλη της πορείας κινήθηκαν προς τον σταθμό του ΟΣΕ, στην οδό Φερών κι από εκεί στις οδούς Γιαννιτσών – Μητρ. – Πυράσου – Λαχανά και γύρω στις 10 το βράδυ κατέληξαν πίσω από το Υπεραστικό .

Κατά τη διάρκεια της πορείας ακολουθούσαν διμοιρίες αστυνομικών από τον Βόλο και τη Λάρισα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση