Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Περίπλους του Παγασητικού για στήριξη στη “ΦΛΟΓΑ”
Περίπλους του Παγασητικού για στήριξη στη “ΦΛΟΓΑ”

Περίπλους του Παγασητικού για στήριξη στη “ΦΛΟΓΑ”

Από τους Έλληνες πρωταθλητές κωπηλάτες Νίκο Σκιαθίτη και Βασίλη Τσανταρλιώτη

Στήριξη στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια, “Φλόγα” θα παράσχουν οι Έλληνες πρωταθλητές Νίκος Σκιαθίτης και Βασίλης Τσανταρλιώτης, κάνοντας τον περίπλου του Παγασητικού, μήκους 100 χλμ., κωπηλατώντας.

Την εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στηρίζουν μεταξύ άλλων ο δήμος Βόλου, η Μητρόπολη Δημητριάδος, αλλά και ο μεγάλος ευεργέτης της πόλης Χαράλαμπος Τσιμάς.

Όπως ανέφερε ο Βολιώτης κωπηλάτης Νίκος Σκιαθίτης σε σημερινή συνέντευξη Τύπου εδώ και τρεις μήνες προπονούνται για να ξεπεράσουν τον εαυτό τους οι δύο αθλητές, στο πλαίσιο της δράσης της Human Challenges, της οποίας ιδρυτικό μέλος είναι ο υπεραθλητής Βασίλης Τσανταρλιώτης, ο οποίος έχει πετύχει να κωπηλατεί για 24 συνεχόμενες ώρες σε προσομειωτή, τεστάροντας τα ανθρώπινα όρια.

Οι δύο κωπηλάτες θα ξεκινήσουν τον περίπλου στις 5 π.μ. από το λιμάνι του Βόλου, στο οποίο αναμένεται να καταλήξουν, καιρού επιτρέποντος στις 9 μ.μ.

Θα κάνουν μία διαδρομή 100 χλμ. χωρίς στάσεις,παρά μόνο για τροφοδοσία ενώ σε όλη τη διάρκεια του περίπλου θα ακολουθούνται από δύο διασωστικές ομάδες που θα είναι σε απόσταση 50 μέτρων από τη λέμβο. Η απόσταση που θα κωπηλατούν από την ακτή θα είναι περίπου 300 μέτρα. Ο αγώνας συγχρόνως θα βιντεοσκοπείται θα αναμεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου. Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων θα είναι μία από τις εθελοντικές ομάδες που θα στηρίξουν τον αγώνα.Είμαστε αθλητές μεγάλων αποστάσεων και αυτό που κάνουμε αποτελεί στην ουσία αντικατοπτρισμό του μεγάλου αγώνα που δίνουν οι και τα παιδιά για να είναι υγιή” επισήμανε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σκιαθίτης.

Η Ντίνα Τριανταφύλλου εκπροσωπώντας τη “Φλόγα” δήλωσε χαρακτηριστικά ότι τα παιδιά της “Φλόγας” είναι μαχητές τηςζωής και οι δύο αθλητές πρωταθλητές της κωπηλασίας που συνεργάζονται για ένα μεγάλο σκοπό.

Σημειώνεται ότι ο σύλλογος στην παραλία του Βόλου θα έχει στήσει σταντ που θα διαθέτει μπλουζάκια, κούπες και άλλαπροϊόντα. Παράλληλα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών θα υπάρχει ένα με μία ομάδα νοσηλευτών του ΚέντρουΕπεξεργασίας Δειγμάτων Μυελού των οστών για να ενημερώσουν ους πολίτες για το πόσο σημαντικό είναι να γίνει κάποιος δωρητής μυελού των οστών

Επιπλέον έχουν ετοιμαστεί διάφορα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα πριν την υποδοχή των αθλητών στις 9 περίπου το βράδυ του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου 2017. Όποιος επιθυμεί να ενισχύσει τους σκοπούς της “Φλόγας” μπορεί να καλεί από ένα σταθερό τηλέφωνο στο 90111167167 και μεαυτή την κλήση που θα του κοστίσει 3,68 ευρώ, προσφέρει 2,99 ευρώ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση