Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Με περηφάνεια και υψηλό φρόνημα η σημερινή παρέλαση στην παραλία του Βόλου
Με περηφάνεια και υψηλό φρόνημα η σημερινή παρέλαση στην παραλία του Βόλου

Με περηφάνεια και υψηλό φρόνημα η σημερινή παρέλαση στην παραλία του Βόλου

 

Με περηφάνεια και υψηλό φρόνημα  έγινε η σημερινή παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην παραλία του Βόλου κάτω απο ένα λαμπρό ήλιο και  παρουσία πλήθους κόσμου που χειροκρότησε τους παρελαύνοντες, ενώ στον καταγφάλανο ουρανό έκαναν αισθητή την παρουσία τους τα πολεμικά αερσκάφη F16  και τα ελικόπτρα Huey κι Apache της Αεροπορίας στρατού, που απαθανατίστηκαν από τους πολίτες. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η υφυπουργός  Οικονομικών Κατερίνα  Παπανάτσιου.

Νωρίτερα, στις 11.30 το πρωί τελέτηκε επιμνημόσυνη δέηηση κι ακολούθησε  στο , και στη συνέχεια παρέλασαν πολιτιστικοί σύλλογοι, μαθητές Α' Βάθμιας και Β' Βάθμιας Εκπαίδευσης, πρόσκοποι καθώς και ο στρατός.

Μετά το πέρας της παρέλασης  η Κατερίνα Παπανάτσιου δήλωσε: «Σημαντική μέρα για όλους τους η σημερινή. Θυμόμαστε το ξεκίνημα του αγώνα το 1821 όλοι μας σήμερα. Και τότε ήταν κρίσιμη περίοδος που επανέθεσε την δημοκρατία κι η Ελλάδα έκανε κυβέρνηση για πρώτη φορά, όπως και τώρα. Θεωρούμε ότι οι δυνάμεις των ευρωπαίων που και τότε είχε ζητηθεί πριν ξεκινήσει ο και τώρα που έχουμε τα 60 χρόνια από την ίδρυση της Ε.Ε. μέσα από την Ευρώπη, όλοι οι συντονισμένα να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την πατρίδα μας, αν θέλουμε να κρατηθεί το δημιούργημα της Ευρώπης. Να σταματήσει η λιτότητα, να δούμε νέα δεδομένα. Όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε αλλά όχι εις βάρος του λαού μας».

Από την πλευρά της  η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, τόνισε ότι είναι διττή η σημασία της σημερινής ημέρας κι ευχήθηκε ο της Θεοτόκου να ευαγγελίζει μόνο καλά νέα και το μήνυμα της 25ης Μαρτίου να μεταλαμπαδεύσει αρχές, αξίες κι ιδανικά για ενότητα συνοχή κι ομοψυχία για τις δύσκολες στιγμές που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

O διοικητής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών κι Ανώτατος Διοικητής Φρουράς, Ταξίαρχος Ευάγγελος Παπαδόπουλος, τόνισε ότι είναι ύψιστη τιμή για τον ίδιον και συνεχάρη τα και τις οικογένειές τους και δήλωσε ότι «Είμαστε ο καλύτερος στρατός γιατί έχουμε τον έλληνα στρατιώτη και μαχητή. Χρόνια πολλά στην Ελλάδα, στη Μαγνησία στο Βόλο».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση