Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Περί τους 1.000 ΝΔκράτες προσήλθαν στις κάλπες μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι στο ΕΚΒ
Περί τους 1.000 ΝΔκράτες προσήλθαν στις κάλπες μέχρι τις 12.00 το  μεσημέρι στο ΕΚΒ

Περί τους 1.000 ΝΔκράτες προσήλθαν στις κάλπες μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι στο ΕΚΒ

Περί τους 1.000 ΝΔκράτες προσήλθαν στις κάλπες μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Βόλου προκειμένου να ψηφίσουν έναν από τους δύο μονομάχους για την προεδρία της ΝΔ.

Στο Εργατικό Κέντρο υπήρχαν υποστηρικτές του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έκαναν , ο καθένας, τις δικές του εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα.

Πάντως την συγκεκριμένη ώρα ο κόσμος ήταν πολύ λιγότερος σε σχέση με την πρώτη Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών, αλλά εκτιμάται ότι μέχρι το κλείσιμο της κάλπης να προσέλθουν κι άλλοι για να ψηφίσουν τον υποψήφιο της αρεσκείας τους.

Να σημειωθεί ότι οι κάλπες κλείνουν στις 7.00 το απόγευμα , ενώ σε περίπτωση που κάποιοι προσέλθουν να ψηφίσουν λίγο αργότερα θα δοθεί μια μικρή παράταση.

Εκτιμάται ωστόσο ότι η προσέλευση των ψηφοφόρων σήμερα, σε σχέση με την πρώτη Κυριακή, θα είναι μειωμένη κατά 20%-30%.

Ξεκάθαρη εικόνα για το ποιός θα είναι νικητής στη Μαγνησία αναμένεται γύρω στις 9.00 το βράδυ.

Στη Μαγνησία λειτουργούν 24 εκλογικά τμήματα σε 19 συνολικά εκλογικά κέντρα, οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές της 20ής Δεκεμβρίου και οι οποίοι δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν ξανά το ποσό των τριών Ευρώ, ενώ μπορεί κάποιος να ψηφίσει στο ίδιο εκλογικό τμήμα που οι εκλογείς είχαν ψηφίσει στις 20 Δεκεμβρίου.

Τα 19 εκλογικά κέντρα

Τα 19 εκλογικά κέντρα όπου στήθηκαν κάλπες, είναι Εργατικό Κέντρο Βόλου για το Βόλο, το Δημαρχείο Νέας Ιωνίας για τη Νέα Ιωνία, το Δημαρχείο Πορταριάς, το πρώην Δημαρχείο Αγριάς, το πρώην Δημαρχείο Λεχωνίων, το πρώην Δημαρχείο Νέας Αγχιάλου, το Δημαρχείο Ζαγοράς, το Κοινοτικό Κατάστημα Μουρεσίου, το Κοινοτικό Κατάστημα Άνω Γατζέας, το ΚΕΓΕ Αργαλαστής, το ΚΑΠΗ Βελεστίνου, το ΚΕΠ Στεφανοβικείου, το Κοινοτικό Κατάστημα Ανάβρας, το Εργατικό Κέντρο Αλμυρού, το Δημαρχείο Σούρπης και Πτελεού, ενώ εκλογικά κέντρα θα υπάρχουν και στα τρία νησιά των Β. Σποράδων. Πιο συγκεκριμένα, θα είναι η αίθουσα «Ξενία» του Δήμου Σκοπέλου, το ΚΕΠ Σκιάθου και το Δημαρχείο Αλοννήσου.

 

Στις εκλογές της 20ής Δεκεμβρίου στο Ν. Μαγνησίας, είχαν ψηφίσει 6.385 άτομα οι έγκυρες ψήφοι ήταν 6.326, ο κ. Μεϊμαράκης είχε λάβει 2.849 ψήφους, ο κ. Μητσοτάκης 1.579 ψήφους, ο κ. Τζιτζικώστας 1.357 ψήφους και ο κ. Γεωργιάδης 542 ψήφους.

 

 

nd (2)nd (1)

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βρετανία: Άμεσο τεστ κορωνοϊού ελληνικής επινόησης - https://t.co/uhylkV8xLi -

  • Στο ξενοδοχείο δηλητηριάστηκε ο Ναβάλνι - https://t.co/E9BDPqEVox -

  • Αντικειμενικές αξίες: Πού αυξάνονται και πού μειώνονται - https://t.co/nJm0RvehDR -

"Αλιεύοντας" την είδηση